Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha minden jól megy, holnap...

Ha minden jól megy, holnap elmegyek a fogdokimhoz bölcsesség fogat húzatni, de nagyon rettegek. Magánorvos, neki van a legjobb keze, de előző dokik miatt akkora stressz van bennem, amit nem bírok kezelni. Hogyan legyek úrrá a félelmemen?

Figyelt kérdés
FOG
2012. aug. 6. 21:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzáteszek : nekem ez a félelem sajnos már fóbia :((( Nagyon nagyon rossz tapasztalatok miatt :((((
2012. aug. 6. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
ugyan ez van velem, sajna nem lehet mit tenni :S igyál valami nyugtató teát, relaxálj, hallgass zenét, olvass vagy nézz valami filmet. ne félj nem fog fájni :)
2012. aug. 6. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jó a keze a dokinak akkor semmi probléma.Ha fáj az elején a húzás kérj még érzéstelenítőt.A doki sokat számít én is szartam amíg nem találtam egy normálisat.Első kezelés után,amikor gondoltam magamban hogy "csak ennyi volt" azóta nem félek.Amúgy ha jó erős érzéstelenítőt ad az már maga elnyomja a stresszed a fogorvosi székben.Addig meg fölösleges izgulni egyél egy jót meg igyál előtte rendesen mert húzás után aznap nem igen lesz kedved enni inni.
2012. aug. 6. 22:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon ritka jó keze van !!!! Csak akinél eddig voltam, a körzetis, többször beletörte, meg benne hagyta, és nagyon sokat kínzott :(( Azt mondta, nem ad több szurit mert egy jár, és kész :(( kész rémálom az a nő :((( De aki most van, a magánorvos, ő remek szakember!! Csak az emlékek miatt rettegek nagyon, pedig tudom, hogy jó kezekben vagyok!
2012. aug. 6. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!