Nőnek a bölcsesség fogaim, de nem a legjobb helyen, mit tegyek? (bővebben:lent)
18 éves lány vagyok, és már 2 éve elkezdtek nőni a bölcsesség fogaim. Voltam velük orvosnál, de azt mondta,h nem lehet őket kihúzni,mert csak a tetejük bújt ki, és ez azóta se változott, továbbra sem tudnak hozzányúlni. A jobb alsó oldalon, hátul 3 napja elkezdett nőni a 2. fog! Alig fér az ínemre, szinte a "számból nő ki". Elmondhatatlanul fáj már napok óta, áthat az egész fejemre, fülemre.. :S A Probléma azzal fokozódik, hogy nekem 3 és fél éve vették le a fogszabályzóm, előtte 4 maradandót húztak, mert alapból kicsi a szám. Azóta 3 fogam kibújt, most jön a 4. A felső első 2 fogam ugyanolyan nyuszisra előre jött, mint fogszabályzás előtt. Mit tegyek ilyenkor? A szájsebészet jelenthet megoldást számomra? Esetleg más is járt hasonlóan? Tapasztalatok is nagyon érdekelnek!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!