Pszichoaktív anyagokkal elérhető, hogy normális legyek?
Mostanában nagyon kétszinü a közvélemény pl a marihuána legalizációt illetően.
Egyszer éljenzik, hogy legyen legális meg természetfeletti gyógyszerként állitják be, másszor meg ellenzik (ugyanazok a források persze)
na mindegy, én minap egy gombás sztorit olvastam, hogy depressziós emberek agyában befásult kapcsolatokat egy gombás trip kicsit felboritja és uj kapcsolatokat hoz létre, amire az egyén csak vért izzadva lehetne képes.
Sajnos nekem is szükségem lenne egy ilyenre :(
Ne legyél lusta. Keress inkább emberi kapcsolatokat!
Ráadásul az egy dolog, hogy megszünteti a depresszió által okozott közérzetet, azonban épp ez okozna benned drogfüggőségre való hajlamot.
na hát bocs, de évek kinkeserves munkájával elértem, hogy legyen nemi életem.
mert a külső adottságaim és az ebből fakadó mentális problémáim miatt a kutyának sem kellettem.
igazából most sem, csak emberfeletti kinlódás árán kiharcolom magamnak a szexet meg ilyesmiket.
alkoholra sincs affinitásom...volt egy idő, hogy egyedül kószáltam pesten részegen, de még azt is meguntam. Nem szeretek inni.
Nem is cigizek.
És a drogok meg nem a tünetet csökkentenék, hanem alapjaiban alakitják át az ember agyát...mert a depresszió is nagyon durván átalakitja az ember agyának alapvető müködését, ami nagyon nem jo
igen? akkor az ilyenolyan hirességeknek/SIKERES embereknek is mentális problémáik vannak? Mert nem kevés közülök rákattan a kokszira mondjuk...
és én meg ugy tudtam, hogy a mentális problémák KIZÁRJÁK a sikeres életet.
vagy ez csak rám vonatkozik?
"igen? akkor az ilyenolyan hirességeknek/SIKERES embereknek is mentális problémáik vannak?"
Miért ne lehetne? Megcsömörlés, bizonyítási kényszer, vagy akármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!