Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lelki gondokkal küzdők a Ti...

Lelki gondokkal küzdők a Ti családotok tudja mi van veletek? Megértenek Titeket? Komolyan veszik hogy mennyire rosszul vagytok?

Figyelt kérdés
Köszi!
2016. márc. 7. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem anyum sejti, a környezetem pedig tisztán látja, hogy valami mentális zavarom van. Én ebben kételkedem, de már kezdem belátni, hogy igazuk lehet. Főleg nekem nehéz elfogadni, hogy defektes vagyok. Még nehezebb kitartani mellettem, amikor magamba zuhanok vagy dühkitörésem van. Én ilyenkor eltűnök az emberek elől. Szégyellem magam, amiért ennyire gyenge vagyok. Igyekszem normális életet élni, megfelelően teljesíteni, de mindez annyira nehéz. Az iskolapszichológusom pszichiátriai kivizsgálást javasolt, de rettegek, hogy ha belemegyek mondenki megtudja, hogy elment az eszem. Minden erőmmel azon vagyok, hogy kilábaljak a hülyeségemből és titokban tartsam, hogy szörnyen érzem magam a bőrömben. Ha anya megtudná, még inkább elkeseredne. Elég baja van nélkülem is. Nem tetézhetem a gondjait a saját nyomorúságommal.

16/L

2016. márc. 7. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Soha senki nem vett komolyan, nem is tudok senkinek beszélni a problémáimról, mert barátaim sincsenek, szóval marad a szokásos "megjátszom hogy minden rendben miközben napról napra egyre jobban összetörök"

(Egy BPD-ben és depresszióban szenvedő szemely.)

2016. márc. 7. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:

En mindig erosnek akartam tunni

Ha olyan munkahelyem is volt,ahol utaltam lenni mindig addig voltam ott,amig nem volt masik.

Ezek hatasara gyogyszereket kellett szednem.

Igaz nem szedtem tul nagy mennyiseget,de a csaladom segiteni szeretne,mert feltenek,hiszen olyan,mint a drog.

Tudtak a gondjaimrol,most lett vege a parkapcsolatomnak, ezert hazakoltoztem a csaladomhoz es otthogytam az allasom,amit szerettem.

A szuleim,testvereim sot a volt parom es az o csaladja is tamogat,hogy helyre jojjek.

Csokkentettem a gyogyszrem,es azota felerosodtek a tunetek,ami gyogyszerrel is megvolt.

De mellettem allnak,es ha kell fizetik az orvost,pedig tudom,hogy nem allnak jol ok sem.

De orvost mar nem nagyon szeretnek

Voltam magan dokinal is,de o is csak gyogyszert irt.

Szoval csak a csalad az,aki tamogathat,akivel ezt megbeszelheted es bizhatsz benne.

Mert,ha magadban tartod csak felorol es nehez belole kimaszni

Egy 28 eves 3eve szorongasi zavarban szenvedo lany

2016. márc. 8. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én depressziós vagyok és személyiségzavarom van. Nem veszi komolyan a családom, így azt sem, mikor a betegségeimből kifolyólag azt hangoztatom, hogy meg akarok halni. Ami pedig tényleg így van... Durva hangulatingadozásaim is vannak: napi szinten többször is változik a hangulatom minden különösebb ok nélkül. Egyik percben baromi jó kedvem van, poénkodok, utána mély depresszió, vagy dühkitörések jelentkeznek. Ezek ellenére se nagyon hiszi el senki, hogy beteg vagyok...
2016. márc. 9. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!