Komoly bajra utal ez egy alig 16 éves lánynál?
Figyelt kérdés
Vita közben rátámadt az édesanyjára egy ollóval, vagdossa magát.2016. márc. 1. 23:17
11/16 anonim válasza:
Csak vigyázni kell, nem ilyen idétlen divatból csinálja-e.... mert sajna van ilyen, bár az is gondot jelent, ha valaki képes ennyire idióta divatot követni. Az biztos, hogy a szülőknek komoly köze van a történetben a dologhoz. Mert normális gyerek-szülő kapcsolatban ilyen nem fordulhat elő!
12/16 anonim válasza:
dehogy ha divatból öl az nem súlyos, az a baj, ha nem divatból öl hanem belső hang alapján, vagy meggyőződésből. de ha divatból szúrógatja le az anyját időnként, azt később majd úgyis kinövi..
13/16 anonim válasza:
Újabb diszfunkcionális család,ahol nyilván mindent elhallgatnak,elfojtanak,és ezt a színjátékot folytatja a kislány is az iskolában.
Csak néha megreped ez a maszk és előtör az összes elfojtott harag és fájdalom
14/16 A kérdező kommentje:
Kiderítettem róla néhány dolgot. Nemrég "ismerte meg" az igazi apukáját, akivel sosem találkozott. A férfi nem hiszi el hogy a lánya és az első mondata az volt a lányhoz (telefonon keresztül) hogy megöllek téged is meg anyádat is. A barátai mind aztmondják hogy nagyon rendes anyukája van, barátságos, segítőkész, a lány viszont folyton szidja mindenkinek. A legközelebbi barátnője elmondta hogy van valami súlyos probléma az anyjával és hogy tönkreteszi a lányt de nem képes elmondani senkinek hogy mi az.
2016. márc. 2. 23:28
15/16 anonim válasza:
Én nem az ölésre írtam, hogy divat. Hanem az önmagát vagdosásra.
16/16 anonim válasza:
Nálunk zugivással volt ez, szerencse, hogy ott voltunk, mert nekiugrott volna anyánknak. Lenyugodott végül is, azóta nem csinált ilyet szerencsére. Szerintem az a baj, hogy most össze van zavarodva vagy csak fél, számtalan oka lehet, sőt az is előfordulhat, hogy azért vagdossa magát, hogy "másoknak segítsen". Furcsán hangzik, de ilyenről is hallottam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!