Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Komoly bajra utal ez egy alig...

Komoly bajra utal ez egy alig 16 éves lánynál?

Figyelt kérdés
Vita közben rátámadt az édesanyjára egy ollóval, vagdossa magát.
2016. márc. 1. 23:17
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Ez minden korban komolya bajra utal.Vigyétek el pszichológushoz.
2016. márc. 1. 23:20
 2/16 A kérdező kommentje:
Egyik osztálytársamról van szó. Amikor hallottam hogy vagdossa magát nem gondoltam hogy ennyire kattant hogy a saját anyjára rátámad.
2016. márc. 1. 23:23
 3/16 Umaku válasza:
50%
Nem hiszem hogy csak a lanynak kene mennie. A szuloknek is ,csak ugy nem csinalja valaki ezt. Gondolom az anya egy k****. Vagy mit tudom en aztan mindenki mutogat hogy a lanya orult a no meg eljatsza a hattyu halalat. Szegeny anyuka hat mindjart sajnalom :)
2016. márc. 1. 23:23
 4/16 Umaku válasza:
93%
Kattant. Imadom hogy egy olyan nyit velemenyt szerencsetlen lanyra, akinek fingja sincs mi zajlik otthon. Ismetlem nem csak ugy, lessz valaki ilyen.
2016. márc. 1. 23:24
 5/16 A kérdező kommentje:

De ugye nemfogja megölni magát? Mert olvastam hogy a vagdosás elfajulhat odáig.

Suliban mindig nevet, vidám. Nem is értem hogy lehet ez.

2016. márc. 1. 23:38
 6/16 anonim válasza:

Nagyon durva. És az anyja mit csinál vele?

16 F

2016. márc. 1. 23:41
 7/16 Umaku válasza:
87%
Az egesz szinjatek. Azt csinalja amit elvarnak tole, mosolyog. Egyebkent elofordulhat ongyilkossag.
2016. márc. 1. 23:50
 8/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Elég nagy probléma, hogy a kislány vagdossa magát. De persze, ez nem biztos, hogy a kislány hibája. Én azt javaslom, hogy keressen fel egy szakembert, hogy orvosolja a problémát. Ő kivizsgálja a hátterét is a dolognak. Te annyit tehetsz érte, hogy óvatosan, nem nyiltan rávezeted a dologra. Ha van még kérdésed írj nyugodtan. (Pszichológus vagyok)

2016. márc. 2. 01:20
 9/16 anonim ***** válasza:
69%

"De persze, ez nem biztos, hogy a kislány hibája."

Te úgy vagy pszichológus, ahogy én a római pápa.

Kérdező, eszedbe ne jusson neki privátot írni, semmilyen adatot ne adj ki se magadról, se a barátnődről.

2016. márc. 2. 03:12
 10/16 anonim válasza:

nem egyedülálló.

mindenképp szakember kell, kár lenne hagyni hogy még jobban eldurvuljon, miközben ez kezelhető.

2016. márc. 2. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!