A Tündérhegyi Pszichoterápiás Osztályról van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyanok írjanak, akik mostanában voltak ott. Az interneten jót és rosszat egyaránt írnak, de ezek régebbi vélemények. Az érdekelne mostanában, hogyan folyik ott a terápia, milyen a környezet, milyenek az orvosok, hogyan alakul az ember egy napja?2016. márc. 1. 15:37
1/2 anonim válasza:
Minden ember más, úgy gondolom érdemes megpróbálni. Nekem például nagyon bevált. Csodát ott sem tesznek veled, és a munka nagyrésze rajtad áll, de mellette profi csapat figyel és segít ebben. A nővérek kedvesek, többnyire bármikor fordulhatsz hozzájuk. Nem mindegy kit kapsz terapeutádnak, de rossz valójában nincs köztük, csupán némi szintkülönbségek adódnak. Reggel ébresztenek a nővérek, de ha nincs még semmi dolgod, akkor tovább alszol. A kaja meglepően jó, mennyiségileg is. Nagyon szép helyen van! Van egy csomó szabály, amik közül több értelmetlennek tűnik. Talán azok is. Viszont el kell fogadni és kész. A lényeg, hogy tényleg megéri, de csak akkor, ha Te is változtatni szeretnél.
2/2 anonim válasza:
Én most is ott vagyok, kérdéseidet, akár téged is várlak szeretettel. Pusza: ebi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!