Van valakinek bővebb tapasztalata a Brintellix nevű antidepresszánssal kapcsolatban?
Rengeteg mindent szedtem már 6 év alatt.
Antidepresszánsokból: Citalopram, Cymbalta, Velbutrin (azt csak 3 napig mert rosszul lettem tőle), Mirtazapin, Cipralex és most a Brintellix.
Egy darabig szedtem Tegretolt, hogy ne kattogjak annyira a fű után, meg Depralt is kaptam a pre-pszichotikus szorongásomra. Illetve ezek voltak összekombinálva eleinte Rivotrillal, majd Xanax SR-rel. Meg most kapom még a Quetiapinet szorongásra, illetve altató és hangulat stabilizálóként.
De egyenlőre úgy néz ki jó lesz ez a Brintellix, igaz csak ma kezdtem el szedni, így az első két adag után még nem érezhetek semmit se, de mellékhatást vagy rosszullétet nem tapasztaltam, egy kicsit talán mintha vidámabb lennék. A tüneteim egyébként teljesen általánosak.....enyhe depressziós állapot, letörtség formájában, időnként belső feszültség, reggelente kábán ébredek, ritkán vannak végtag fájdalmak, tenyér izzadás. Tehát általános dolgok, amik szerintem minden depresszióst jellemeznek.
Cymbaltából én 2x30-at szedtem annó, nem tudom hogy hatásos lett-e volna, mivel mindíg visszaálltam a fűre és ezért is kellett ennyiszer gyógyszert váltani. De szerencsére le tudtam tenni egy elvonó keretein belül és büszke vagyok a 13. tiszta hónapomra.
Nekem is ma írta fel az orvos ezt az antidepresszánst. Kíváncsi leszek, hogy hogy fog hatni.
Állítólag valami "modernebb" fajta gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!