Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan állithatom helyre az...

Hogyan állithatom helyre az önértékelésemet?

Figyelt kérdés

Már ovodás korom óta bántalmaztak, mára már falu szinten megy a kiközösités, a kibeszélés. Olyanok bántanak akikhez életemben nem szoltam egy rossz szot sem, talán még hozzá sem szoltam. Csak mert az a menő aki beszáll az xy kibeszélésébe és kigunyolásába.

Hogy mivel érdemeltem ki ezt? Semmivel. A szó- szoros értelmében. Mindig azzal gunyolnak hogy "strucc lábú" vagyok, mert hosszak a lábaim. És "nagy a valagam" fenékre hizok, és nem ronda, löttyedt hanem feszes és domború, meg "kicsik a melleim", 14 vagyok és 36A-sok, nem értem mért kell mindenkinek orbitális mellekkel születnie, meg "tekenyő- lapátfülü vagyok" igen, sajnálom, nagyobb fülekkel születtem (nem olyan feltünő) de akkor most le kellene vágnom?

Már mindent megprobáltam, idén új suliba megyek a városban, de félek hogy ugyan igy fognak bánni velem, és a szorongásommal sem tudok mit kezdeni .-.

14/L

2016. febr. 22. 14:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Huh szar lehet ismeros helyzet én 16 eves srac vagyik világéletemben csshtettek peddig helyes vagyok par lany szemébe es rengeteget sportolok de minden egyes nap bántanak megalaznak ha ossze kaparok egy kis önbizalmat a sportbol es par lany cuki megjegyzesebol az ilyen emberek egybol a nullára jutatnak

Nem volt meg barátnőm meg semmi egy emberben sem bízom egesz nap csenben ülök es magambaroskadva 1 kerdes non fel mindig miert pont engem...

A gyomrom teljesen tokrement mert egy idő utan a lelki bántalmazás mar fizikaiva is alakul...

Mindegy egy par hotanacs amit te meg megtehetsz hatha...

Beszélgess emberekkel minel tobbel vagy zárkózott leszel mint én..

Keress pszichológust es mondj el nemi mindent mert az ilyet muszaj mibeszelned magadból nem szabad lenyelnni

Fogad el onmagad te mas vagy deritsd ki miben vagy jo olvass sokat csináld azt ami leköt...

Végezetül ha minden megvan akkor csinálj olyat frizurát amit a szakember ajánlj halgass meg Mindenkit próbálj barátkozni és éld túl 😃 talan egyszer az ilyen barmoknak megkoszonom a csesztetest mert komoly céljaim vannak es tudom hogy eltudim erni mert nincs életem...

2016. febr. 22. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!