Fogímyvérzésre az alapos fogmosáson túl mi a gyógymód, mit tegyek? Hogy állithatom meg?
Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 01:01
2/7 anonim válasza:
Menj el fogorvoshoz, meg kell nézetni az okát Addig is puha fogkefével, parodontax fokrémmel mosd a fogad, használj fogselymet és ínygyulladásra vegyél öblögetőt, többféle is van.
Itt hasznos tanácsok vannak:
3/7 anonim válasza:
Kerüld a kávét, alkoholt, cigit
4/7 anonim válasza:
Menj el gyakran fogorvoshoz és szedje le a fogköveidet. Aztán lehet, hogy kürettálás (íny alatti tisztítás) is kell majd...
5/7 A Tengerész válasza:
Volt két jó válasz, csak megerősíteni tudom, a jelenség fogínygyulladásra utal, ne vedd félvállról (mint én tettem, el is vesztettem egy fogamat miatta) 1. fogköveket haladéktalanul leszedetni, 2. Puha fogkefe, fogselyem, Paradontax fogkrém és csak függőlegesen sikálni a fogakat, soha vízszintesen.
6/7 pissedoff válasza:
Eloszor is surgos C vitamin portlas, hiszen ez (tobbek kozott) annak a hianyat jelzi. Erdemes orvossal kizivzsgaltatni ennek a valodi okat, altalaban mas egeszsegi problemak okozzak ezt a tunetet. Gargalizalj vagy szodabikarbonas langyos vizzel, vagy szegfuszeg teaval, de sima sos viz is hasznos. Nem szabad eros kemeny fogkefet hasznalni.
7/7 anonim válasza:
No, azért azt nem gondolnám, pissedoff, hogy skorbut lenne a vérzés oka. Ahhoz igencsak komoly C vitaminhiánynak kellene lennie. Viszont a fogkő csúnya dolgokat csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!