Ez szerintetek szociális fóbia, antiszociális vagyok, vagy mi? Más is van így ezzel, aki falun lakik?
Szerintem, abból, amit leírtál, nem emberkerülő vagy embergyűlölő vagy, mert akkor sem a nagyvárost, sem a plázákat nem szeretnéd, ott még rosszabbul érzed magad. Szerintem inkább az a problémád, hogy attól félsz, elrontasz valamit, és kibeszélnek a hátad mögött. Ez szerintem inkább megfelelési kényszer, meg akarsz felelni az elvárásoknak: köszönni, átadni a helyed, és nem akarod, hogy az maradjon meg rólad az emberekben, hogy valamelyiket nem tetted meg. És mivel a nagyvárosban nem ismernek, megszűnik a problémád.
Ilyenkor a buszon, az utcán, stb. ne arra gondolj, mit várnak el tőled, hanem hogy te mit teszel meg. Ha úgy érzed, kibeszélnek, kiröhögnek, menj oda hozzájuk, ki fog derülni, hogy nem rajtad nevetnek, csak te gondolod azt. És aztán te is együtt nevethetsz velük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!