Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Minden ejszaka almodok, ami...

Minden ejszaka almodok, ami kiszivja az energiam?

Figyelt kérdés

Minden egyes ejjel amiota az eszemet tudom. Nagyon morbid es megviselo almaim szoktak lenni,jobb napokon osszevisszasagok,de teljesen atelem,mintha az is valosag lenne,aztan mikor felebredek hirtelen azt sem tudom hol vagyok es nehez osszeegyeztetni a 2 "vilagot". Egyebkent nagyon ritkan jo almaim is vannak.

Az a baj hogy nen erzem hogy aludtam volna,hisz almomban ott voltam,gondolkodtam stb. Mit tegyek??

2016. febr. 20. 12:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Bár Én már 20 éve nem álmodom, de biztos vagyok benne, hogy ezzel a legtöbb ember így van. Az energiádat nem az álmok szívják el, hanem az hogy nincs elegendő oxigén a szervezetedben. Az oxigénhiány megzavarja a melatonin termelésed, ezért az agy bizonyos részei nem pihenik ki magukat éjjelente.
2016. febr. 20. 14:11
 2/2 anonim ***** válasza:
2016. febr. 20. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!