Van még itt valaki, aki PSSD-ben, (Post-SSRI Sexual dysfunction) vagyis SSRI által okozott maradandó szexuális diszfunkcióban szenved?
Nálam ugyanez a helyzet. Idézek egy másik embert:
"Lehet, van, akinek "nem vészes", de van, akinek pár szem antidepresszáns is maradandó agykárosodást okoz:
Értsd: Érzelmek, motivációk, örömök, lelkesedés, érdeklődés, szenvedélyek, romantikus érzések átélésének TELJES elvesztése, sírás képtelenség, szexualitás teljes eltörlése, nemi szervek érzéketlenné válása, impotencia, apátia, demotiváltság, krónikus memória és koncentrációs problémák, zavartság, hajhullás, hónapokig-évekig tartó elvonási tünetek, krónikus fáradtság, inszomnia, egyéb idegrendszeri károsodás...
Ja, és ezek a mellékhatások sok embernél MARADANDÓAK, hiába hagyják abba a szedését!!!! Csak akkor kezdd el, ha ezeket a kockázatokat vállalod, esetleg nem zavar ha nem tudsz majd többé nemi életet élni és emberi érzelmeket érezni valamint dolgozni se akarsz jó ideig.
Velem ez történt, ismerek mást is akivel ugyanez.
én szerencsére időben megtaláltam ezt az információt, amiről a pszichiáter "elfelejtett" tájékoztatni ...
akkor még huszonéves gyermektelen nő voltam,
felháborít hogy kísérleti patkányként kezelt a doki és bele sem merek gondolni mi lett volna ha én is beleesek ebbe a pszichiátriai csapdába...
A PSSD (Post-SSRI Sexual Dysfunction vagyis SSRI szedést követő szexuális zavar) az SSRI (szelektív szerotonin reuptake inhibitor) típusú antidepresszáns által okozott komplex szexuális, érzelmi és sok esetben kognitív diszfunkció, amely tartósan fennmaradhat hónapokig, évekig, vagy meghatározatlan ideig az antidepresszáns kezelés befejezését követően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!