Mit tegyek, hogy oldjam a stresszt a munkahelyemen?
Figyelt kérdés
Két éve vagyok az új munkahelyemen, és egyszerűen a falra mászom néha, stresszes vagyok, kedvtelen, néha legszívesebben megütném a főnököm. És ez megijesztett. Mi tévő legyek? Szedjek nyugtatót? Segítségre van szükségem?2008. szept. 19. 10:45
11/34 anonim válasza:
Egy ismerősöm szed homeopátiás készítményt, és meg van vele elégedve. Mondjuk ő alapjában véve egy stresszes alkat, az orvosa ajánlotta neki, mondván hatékonyabb, mint a "sima" nyugtató; nincs különösebb mellékhatása és nem okoz addikciót Remélhetőleg, megtalálod a megoldást a problémádra. Üdv.
12/34 anonim válasza:
Tippek stresszoldásra: gondold el, milyen lenne a napod munkanélküliként, vagy próbáld kitalálni, hogy a főnököd mit érez, mit gondol Veled kapcsolatban. Mire végzel, már meg is nyugodtál, gyógyszer nélkül. Nekem ez vált be.
13/34 anonim válasza:
Futás, box és egyéb "erősportok": biztos, hogy ez a legjobb megoldás. Ha úgy érzed, hogy erre nincs időd, akkor add ki koncentráltan a dühödet (teszem azt a céges nyomtatón, ahogy Mucsi is tette:) vagy szedjél SZIGORÚAN homeopátiás készítményeket, mint a Sedatif PC (gyógyszertárban kapható, még vény sem kell hozzá). Nekem eddig ezek működtek a legjobban.
14/34 anonim válasza:
Érdemes orvoshoz fordulni, de tényleg a mozgást, vagy pedig valami homeopátiás készítményt tudnék ajánlani a problémádra.
15/34 anonim válasza:
Az a gond, hogy homeopátiás gyógyszerekből is van már 1000 féle... az ember nem tudja, hogy mit is vegyen/szedjen. Esetleg valaki tudna mondani 1-2t ami neki bevált?
16/34 anonim válasza:
Már említettem, hogy én a Sedatif nevű készítménnyel próbálkoztam, de kipróbálhatod például a Hova filmtablettát is, bár arról nincs sok tapasztalatom. Az biztos, hogy ezek a homeopátiás készítmények nem okoznak függőséget, ami a "hagyományos" gógyszerekről nem feltétlenül mondható el.
17/34 anonim válasza:
Ilyen esetben az a legjobb ha a munkahelyedet hagyod ott és nem stresszelsz rajta tovább és megvan oldva a problémád! De ha muszáj ott maradnod akkor nincs más valamilyen nyugtatót szedned kell, de vigyázz nehogy rászokj
18/34 anonim válasza:
sztem jó dolgokat javasolnak itt az emberek. semmiképp se hagyományos gyógyszert!!! én is csak ennyit mondanék! picit találj vissza önmagadhoz, koncentrálj magadra!!!pihenj, sportolj és ha igazán ez sem segít, a homeopátiás szer biztos nem fog ártani!! csak konzultálj előtte egy homeopatával!!
19/34 anonim válasza:
Sedatif-ot használtam, mert már kezdett kiborítani a folytonos stressz és tényleg használt... semmilyen függőséget nem érzek és azóta sokkal jobb az életem.
20/34 anonim válasza:
ez a Sedatif vagy mi, homeopátiás szer? még sosem jártam homeopatánál.. ezt ő írta föl neked, vagy csak szimplán kiváltottad?
mennyi idő múlva érzi az ember, hogy jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!