Hogyan lehet felhalmozódott stresszt levezetni teljesen és kitisztítani az agyat, hogy másképp lássunk mindent?
Célom, hogy az olyan kisebb stresszt előidéző dolgoktól is ha lehet, de a legfontosabb, hogy kicsit újjászületettnek érezzem magam lelkileg is. Érdekel a meditáció, amibe az ember megtalálhatná önmagát, csak sajnos nem tudom erre menjek ezügyben.
Köszönöm a segítséget előre is, remélem találok valami sikeres megoldást.
Ha érdekel a meditáció az alábbi linket nézd meg.
Kezdőknek is van benne pl:a helyes testtartás.
Sok sikert a stressz leküzdéséhez.
Nehéz a meditációt könyvekből, leírásokból megtanulni. Én úgy kezdtem, hogy kerestem egy szakembert (pszichológust), aki megtanított az alapokra. Most már ott tartok, hogy napi rendszerességgel meditálok, saját magam számára tudok meditációkat alkotni (attól függően h mire van éppen szükségem). Azóta nem vagyok beteg, és feldolgozható a stressz is.
Neked is azt javaslom, hogy keress egy hozzáértőt (szerintem pszichoterapeutát érdemes, a többiek közt sok a kókler), aki szimpatikus, és indulj el az utadon :)
A kérdező:
Szerintem sikerélménnyel lehet a legjobban ami valjuk be NAGYON NEHÉZ EBBEN AZ ORSZÁGBAN tegyük fel munka szempontjából :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!