Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Magassági komplexus? (Többi lent)

Magassági komplexus? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves vagyok és lassan 4-5 éve szenvedek attól hogy zavar a magasságom. Tudom ez beteges...de egyszerüen nagyon magasnak érzem magamat és sokszor érzem kellemetlenül magamat pl alacsonyabb emberek társaságában, ronda nagydarab debellának érzem magamat. Sokan mondják hogy annyira nem vagyok magas de engem még is szörnyen idegesít. Van esetleg valami tanácsotok hogy segíthetnég magamon?

Egyébkéb 172 cm-es lány vagyok és 57-59 kg körül mozgok.

2016. febr. 4. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért zavarna? De sok lány mindenét adná ilyen magasságért. Ez pont ideális. Biztos körülötted mindenki kicsi. vagy cikiznek? De inkább legyél büszke . Mint 150 centisnek lenni.
2016. febr. 4. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Pedig a ma már nem olyan ritkák a 170 körüli lányok ebben a korosztályban. Persze az átlagosnál azért magasabb vagy, mondhatni, magas vagy. De tudod, hogy sokan mit megadnának ezért a magasságért? :) Nem hinném, hogy "debella" vagy, egy magas, vékony lány vagy, aki annyira nagyon nem is magas. :)

A fiúk átalgos magassága pedig jócskán több 172 cm-nél.

Szóval nem szabad szomorkodnod, fogadd el magad. :)

2016. febr. 4. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát. Magasságoddal könnyebben ki tudod emelni az alakod, ami előnyös tud lenni. Különben sem nagyon magas a 172 cm.
2016. febr. 4. 19:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jól esik amiket írtok. :) de a 150 cm-es lányok olyan aranyosak és törékenyek.
2016. febr. 4. 20:26
 5/6 anonim válasza:

Nem vagy magas, egy csomó ekkora lány szaladgál mindenfelé. Még ha 190-200 centi körül lennél, megértenélek, de ez full műrinya.

Nekem abszolút nem jönnek be a 150 centis törékeny lányok, mert csak a gyereket látom bennük, nem a Nőt.

2016. febr. 4. 20:29
 6/6 anonim válasza:
Hat nöni mar nem fogsz 22 evesen. Volt itt egy Ambrus nevü pasi aki mesélte hogy rendelt egy magasságnövelesi talpbetétet a magassagnoveles.hu oldalrol es hogy mennyire szuper a cucc. En is rendeltem egy párat es tényleg baromi jó a dolog, 7 centivel simán magasabb lettem ezert mindenkinek javaslom aki alacsony.
2016. febr. 6. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!