Ti mit gondoltok az öngyilkosságról?
Sokat gondolkoztam hogy az embereknek mennyire megoszlik ezzel kapcsolatban a velemenye. Arra lennek kivancsi hogy ti hogy alltok hozza marmint nem ugy hogy megtennetek e hanem hogy megertitek ha valaki igy dont vagy azt gondoljátok hogy nincs olyan elethelyzet amikor ez "elfogadott"
(Kihangsulyozom hogy nem. NEM akarok ongyilkos lenni csak foglalkoztat ez a tema)
Ha csak bunko tudsz lenni akkor inkabb ne is valaszolj a tobbieknek meg elore is koszi
"nem fog ugy alakulni az eleted ahogy szeretned ha nem eszel erte es akkor egyedul te sleszel a hibas"
Én az elmúlt több mint 1 évben nagyon sokat tettem azért, hogy változzak és mégse alakult az életem úgy, ahogy szerettem volna, sőt inkább még rosszabb lett. Erre mi a magyarázat?
Kedves utolsó hozzászóló! Én igenis tettem azért, hogy előrébb jussak. Ha nem untatlak, leírnám miket!
Nekem az élet több területén is elég nagy gondjaim vannak! Pszichés beteg, alkohol/gyógyszerfüggő (mikor melyik) vagyok, illetve nehezen találok állást (az előzőek miatt). Tavaly januárban rosszul lettem a piától, ezért elhatároztam, hogy nemcsak leszokom az italról, hanem igenis meg fogok változni. A piát viszonylag könnyen le is tettem, majd rövid időn belül munkát is találtam. Nem volt éppen egy felemelő meg jól fizető állás, de örültem, hogy van munkám. Ebből kifolyólag a pszichés betegségeim is sokat javultak. Kb. 2 hónapja dolgoztam, amikor - nem az én hibámból -, de elbocsájtottak. Erre megint elkezdtem inni, visszajöttek a pszichés bajok, feleslegesnek éreztem magam. 3 hónap után megint rosszul lettem a piától, de utána megint le tudtam tenni, most 4 hónapja vagyok józan. Megint sikerült állást találnom, de a főnökeim szépen átvertek, úgyhogy ezt meg én hagytam ott. Ezeket tettem azért, hogy változzak! Miért nem jön össze a változás az életemben, amiért megtettem ennyi mindent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!