Mi az elmebetegség?
Figyelt kérdés
Annak lehet valami problémája aki gyakran beszél magában,vagy éppen egy általa elképzelt világba menekül ?2016. jan. 29. 13:39
1/2 anonim válasza:
Aki gyakran beszél magában, az valószínűleg nagyon magányos. Alapesetebn semmi kóros nincs benne. Ha teljesen befordul magába, ha már semmi más nem érdekli, csak a belső világa, ha utcán is nyíltan, hangosan motyog és nem érdekli senki - na az más gond szokott lenni. Még itt is felmentés, ha tehetséges művészről, tudósról van szó.
Az általa elképzelt világba való menekülés határeset, símán lehet belőle elmebaj (skizofrénia), de azért ahhoz sok minden más faktor is kell még. Ha tehetséges vagy, akkor viszont kiválóan kamatoztathatod ezt mint író.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tehetséges,azt utcán nem szoktam magamba motyogni,de nehezen kontrollálom magam ha ideges vagyok,amúgy ritkán szoktam az lenni,volt amikor a kapunkban a kulcs nem akart elfordulni,én egy idő után ideges lettem,majdnem szétrugtam a kaput.Magamba beszélni,csak a szobámba szokta,mindenféle hülye nyelven,meg olyankor elvagyok a képzelt világomba.
2016. jan. 29. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!