Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan "gyógyítsam meg" magam?

Hogyan "gyógyítsam meg" magam?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a legjobb megoldás a szakmai segítség elfogadása, de ez jelenleg sajnos nem megoldható. Félek magamtól, attól akivé válni fogok. Nem tudom kontrollálni az érzelmeimet, dühkitöréseim vannak, szorongok, pánikszerű tüneteket produkálok. Elviselhetetlen és tarthatatlan ez az állapot. Megnehezíti a mindennapjaimat, az iskolai teljesítményem is egyre jobban gyengül, a koncentrációm még inkább. Úgy érzem, teljesen elvesztem. Megoldást akarok, mert így nem tudok tovább élni. Nem tudom, miért történik mindez velem. Menekülni akarok ebből az állapotból, de nem látok kiutat. Mit tehetnék? Jól akarom érezni magam a bőrömben!

16/L

2016. jan. 28. 00:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát ha szeretsz olvasni, itt egy kis olvasnivaló:

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. jún. 22. 08:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Utolsó: Nem rossz ötlet az étrend változtatása, de azért én kiegészíteném azzal, hogy amit szerintem leginkább kerülni kell, az a vércukorszintingadozás. Én tapasztalatból tudom, hogy nálam nem csak "morciságot" okoz, hanem ideges leszek, ha leesik a vércukrom. Mindazonáltal szerintem ez egyedül nem magyarázza a kérdező tüneteit.

Sok minden lehet a háttérben, ennek a feltérképezésére kéne legalább egy szakember.

2016. jún. 22. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!