Ha bekerülök a pszichiátriára, és (esetleg) kikerülök onnan, milyen munkákat nem kapok majd meg?
Figyelt kérdés
Mármint úgy tudom, hogy akinek olyan "előélete" van hogy pszichiátrián kezelték, az néhány állást ezért nem kap meg.
19/L
2016. jan. 27. 21:55
1/4 anonim válasza:
Nem kell erről beszélned,hogy te ilyen helyen voltál és kész. Ez előítéletet szülhet.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt értem, de ennek nyoma marad, nem?
2016. jan. 27. 22:29
3/4 anonim válasza:
Valahol igen.De nincs joguk kutakodni a dolgaid közt.
4/4 anonim válasza:
ha megfelelő mértékben tudsz hazudni akkor bármelyiket megkapod.
a pszichiátriai papírok pedig titkosak, és sokkal diszkrétebben vannak kezelve mint bármelyik orvosi adatlap.
egyszerű: tagadd le.
én 13 éve dolgozom ezen a munkahelyen ahol most vagyok, és kettő kizáró ok lett volna nálam az állással kapcsolatban.
persze hogy lekamuztam az egészet.
a hosszú idő alatt az egyik kiderült, de a másikra még a mai napig nem jöttek rá.
és még mindig itt dolgozom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!