Elmehetek így pszichiátriára?
Másfél éve voltam A székesfehérvári pszichiátrián mint járóbeteg, de csak 2x, nem hallgattam adokira nme szedtem a gyógyszert. Most úgy érzem az összeomlás szélén vagyok kilátástalan az életem, elvesztettem a munkám stb.
Szóval Jan 4.én tervezek elmenni de nincs időpontom. Bemehetek és klrhetem hogy had beszéljek vele, vagy elfognak hajtani a nővérek ápolók?
Tüneteim,
SÚJOS depresszió,öngyilkossági gondolatok, szociáli és agorafóbia, állandó szorongás, rivotril-xanax egyéb benzo függőség kialakulóban van:S pár hónapja egyszerre nagyobb mennyiség hogy kiüssön.
Valaki segítsen ebben légyszives.
Jobb is lesz beveszek egy rakat kva erős altatót meg pár levél contarmalt elfekszem pólóban az erdőben.
Én nem fogok beállni ebbe a kva mókuskerélbe. Meg jópofini nem isértem miért tettem fel ezt kbszott kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!