Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt-e már öngyilkossági...

Volt-e már öngyilkossági kísérleted neked, vagy valamelyik családtagodnak, ismerősödnek. Hogyan állt talpra? Miért történt tulajdonképpen?

Figyelt kérdés
2016. jan. 26. 00:41
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Kísérlet volt, szándék volt, van, és lesz is. Tudom, hogy a pszichiátrián kötök ki. Nem fogok talpra állni.

19/L

2016. jan. 27. 22:05
 12/15 anonim válasza:
100%
Ha 100 szem frontin bevétele öngyilkossági kísérletnek számít, akkor volt. Az utóbbi időben elég magam alatt vagyok, nem látom semmi értelmét az életemnek. Tudom, hogy mit kéne tennem, de gyáva vagyok és inkább szenvedek.
2016. jan. 31. 13:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó kis esti olvasmány..

Egyik barátnőm felakasztotta magát mert nem bírta elviselni, hogy rosszul érzi magát annyira, hogy nem tud aludni-ülve aludt. volt többször kórházban és úgy érezte, hogy nem segítenek..az volt az érzése, hogy valami húzza lefelé folyamatosan.

Nem volt társa, nem született gyereke, pedig vágyott rá nagyon..47 volt

Ezt pedig csak az agynak az elváltozása okozza. idegkapcsolatok pusztulnak és változik a tudat megítélő képessége a világgal és saját magunkkal kapcsolatosan.

Én nagyon mély depresszióból gyógyítottam ki magamat. Eltartott egy darabig..18 éves koromban kezdődött az alvászavar, nagyon rossz közérzet. sok munkába menekültem.

Borzalmas volt, de soha nem jutott eszembe ilyesmi egyszer sem. pedig 10 évig gyötrődtem, hittem abban, hogy jól leszek egyszer. A huszonéveim rámentek. Aztán volt 4 hónap amikor nem tudtam felkelni..De nem szedtem soha gyógyszert..és most jól vagyok végre..

Fontos az Ízületek, izmok nyújtása, sport, vérkeringés gyorsítása.légzőgyakorlatokkal is sokat lehet gyógyulni, jóga..szauna nagyon sokat segített.

rendszeres életmód alap, anélkül nem sikerülhet.

Hozzáállás, motiváció találása.

Társaságom nem volt ebben az időszakban, mert nem értettek meg, ezért nekem terhesek voltak. nekik meg azért voltam terhes mert lehúztam őket. ez a baj, hogy az emberek csak a harmónikus emberekkel hajlandóak leállni beszélgetni..nagyon kevés az olyan ember aki nem sajnálja az energiáit..

én pl. sokszor mentem ehhez a barátnőmhöz, beszélgettem vele, de a végefelé elhajtott, mert irígyelt, hogy én jobb passzban vagyok mint ő..nem tudtam megmenteni, szóval fontos , hogy saját maga is akarja.

2016. febr. 1. 01:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én gyerekkorom óta depressziós vagyok és van több más pszichés betegségem is. Orvosok, gyógyszerek, terápiák, semmi nem segített. Most 35 vagyok és még mindig nem tudtam beilleszkedni a társadalomba. Úgy vagyok vele, ha eddig nem sikerült, nem is fog. Van még néhány elrendeznivalóm az életben, aztán végzek magammal. Eldöntöttem. Nincs miért élnem... A családom szenved miattam, a társadalomnak semmi haszna sincs belőlem, akkor minek éljek? Ne írjátok, hogy önzőség, szerintem sok embernek - köztük magamnak is - jót fogok ezzel tenni. Valami csodának kellene ahhoz történnie, hogy megváltoztassam a döntésem. Úgy látszik, vannak ilyen emberek, akiknek ez a sorsuk. Én is tehetek róla, de a környezetem is, hogy így alakult. Befejeztem, senki sem tud lebeszélni róla. Semmi értelme sincs ennek a szenvedésnek.
2016. febr. 2. 07:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt, de úgy látszik komolytalan volt, mert nem sikerült, és szerencsére nem is vette senki észre. Igazából nem vagyok talpraállva, de megpróbálok arra gondolni, hogy nem kell semmi fontosat megcsinálom, hiszen nem találtam semmilyen "nagy" célt. Tehát nincsenek álmaim.

A "kis" eredményeimben gyönyörködöm. Kb. ez van most

#14-nek: A legjobb módszer, hogy felvidítsd magad: tegyél másokat boldoggá! (Mark Twain)

[link]

2016. febr. 4. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!