Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kicsit megváltoztam mitől lehet?

Róbert dávid kérdése:

Kicsit megváltoztam mitől lehet?

Figyelt kérdés
pár hete még szorongós voltam és egyik nap arra kelek hogy úgy gondolom nekem nincs már szükség gyógyszerre, valószínű azoktól vagyok jobban de már unom beszedni őket,disztímiám van meg kényszerbetegség, de szerintem ezen nem kell aggódni mert változik az ember :)

2016. jan. 25. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
A depresszió elleni gyógyszert folyamatosan szedni kell, nem szabad csak úgy abbahagyni. Nyilván azért vagy jobban, mert jó gyógyszert választott neked az orvos. Ha nem szeded, visszaesel.
2016. jan. 26. 16:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Meddig szabad szedni ezeket a gyógyszereket? Anafranilt és risperdalt szedek, ezeket valószínű élethosszig kell nekem nem?
2016. jan. 26. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól változtál meg, hogy elkezdett hatni a gyógyszer és a terápia (mert azt is kapsz, az biztos).

Nem kell élethosszig gyógyszer, mert nem a gyógyszertől fogsz meggyógyulni, hanem a terápiától - amihez sok idő kell. Az igazi változás lassan zajlik és belül, mélyen kezdődik. Nem egyik napról a másikra, ha igen, az mindig csak negatív irányban működik.

2016. jan. 26. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!