Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van összefüggés a stresszkezel...

Van összefüggés a stresszkezelési képesség és az önpusztítás között?

Figyelt kérdés
Vannak ismerőseim, akiknél sokszor durvább dolgokat(ismerem őket jól, minden problémájukat) kell átélnem már hosszú idők óta, mégis, az elmém mintha kitisztítaná önmagát (bár elég sok fóbiát és szorongást okoznak nekem). Ők viszont vagdossák magukat, az öngyilkossággal viccelődnek, hogy de jó lenne, azon versenyeznek, hogy melyikük utálja jobban a világot. Nekem is bőven lenne okom utálni a világot, mégse teszem, hanem elfogadom úgy ahogy van és együtt élek vele, miközben próbálom egy jobb helyé tenni azt a magam és mások számára. Ebből kifolyólag lenézem az ilyen embereket, de valahogy úgy érzem ez nem megoldás... De mégsem tudom semmi miatt sem tisztelni, elviselni a közelemben az önpusztító embereket. Az segítene, ha megérteném miért önpusztítóak egyáltalán. Tán azért, mert rosszul dolgozzák fel a stresszt? Nem tudják, hogyan kell tisztán tartani az elméjüket, vagy miért?
2016. jan. 25. 15:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez az összefüggés ennél mélyebben gyökerezik. Ez kicsit hosszabb magyarázat, keress priviben.
2016. jan. 25. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!