Lehetséges olyan, hogy valakin már tényleg csak az öngyilkosság segít?
Figyelt kérdés
2016. jan. 23. 20:58
1/12 anonim válasza:
Nem.
Mindig vab más, csak meg kell találni, ahhoz viszonte tenni kell!!!
2/12 anonim válasza:
Gyógyíthatatlan beteg, akinek csillapíthatatlan fájdalmai vannak.
3/12 anonim válasza:
Nem értek egyet az 1. válaszolóval. Sajnos van olyan helyzet, amikor már nincs mit tenni.
4/12 anonim válasza:
Ne mondj ilyet légyszi...nagyon a határán vagyok.Jobb az a tudat,hogy mindig van egy alternativ megoldás.
5/12 A kérdező kommentje:
Pedig nem mindig van...
2016. jan. 23. 21:15
6/12 anonim válasza:
1. Vagyok
Bocs, a gyógyíthatatlan beteg nem jutott eszembe, de az jogos.
Azon kívűl mindig van, keresni kell, tenni érte, más nem tudja megoldani az ember problémáit csak maga. Persze segítséget lehet és kell kérni!
7/12 A kérdező kommentje:
Már megpróbáltam mindent, de ez az egyetlen megoldás
2016. jan. 23. 21:24
8/12 anonim válasza:
Akkor valami lehetőséget még nem próbáltál meg, vagy nem voltál valamelyikben elég kitartó.
9/12 A kérdező kommentje:
5 év alatt ne lettem volna kitartó és ne próbálkoztam volna eleget? Csak rosszabb lett minden, nemhogy jobb
2016. jan. 23. 21:31
10/12 anonim válasza:
Csak te tudhatod hogy hogyan és mennyit próbálkoztál, tettél azért higy jobb legyen.
Ne csak a környezetedben jetess, tegyél nagyobb lépést valami teljesen más irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!