Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meg lehet halni pár napos...

Meg lehet halni pár napos nulla folyadékbeviteltől? Nem bírok inni semmit, idegi alapon. Érzek zavartságot meg ilyenek de depressziós is vagyok, nem tudom mitől van?

Figyelt kérdés

2015. okt. 13. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:

1-2, esetleg 3 naptól nem halsz bele, viszont kiszáradsz és nagyon legyengül a szervezeted.

Egy hét alatt pedig már simán bele lehet halni.

Ha egyáltalán nem megy, akkor mindenképp fordulj orvoshoz!

Jobbulást!

2015. okt. 13. 15:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. okt. 13. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha semmilyen folyadékhoz sem jutsz, akkor 3 nap alatt meghalsz. Ha még holnap sem csúszik le semmi, akkor hívhatod a mentőket.

Ne próbálj szárazat enni!

2015. okt. 13. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
meg lehet halni, igen
2015. okt. 13. 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:
ez veszetseg! de mar keson irok!
2015. okt. 27. 19:37
 6/6 anonim válasza:

Az azért túlzás, hogy 3 napon belül, 3 napon belül csak eszméletvesztés O-o Olyan 1 hét az átlagos halál belőle

Én ma kipróbáltam, 1 napig nem ittam semmit és enyhén fáj a fejem, nem annyira tudok koncentrálni dee annyira nem nagy dolog :D

2017. jan. 23. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!