Ha csak egy gombot kellene megnyomni, hogy öngyilkos legyél, megnyomnád?
Figyelt kérdés
olyan lenne mint pl: a TV, megnyomod és kikapcsol.
Ez is olyan lenne, fájdalom mentes, csak megnyomod és kész. Meghaltál. Nem éreznél semmit.
2016. jan. 16. 22:21
21/29 anonim válasza:
Kilátástalan egészségi állapotban, ha már csak a fájdalom vagy a fizikai kiszolgáltatottság marad és nincs remény javulásra, akkor igen.
22/29 anonim válasza:
Páv3 vizsgán kérdezték, hogy van e ilyen hajlamom, nem volt a válasz, holott igen, csupán azért, hogy megtudjam milyen, mert élni tudom milyen úgy, hogy senki sem szeret és senki nem beszél velem. Igen, hol az a gomb? Meg akarom nyomni.
23/29 anonim válasza:
Ebbe az elcseszett világba ki az aki nem nyomná meg? Egy intelligens ember biztosan megnyomná. Fárasztó az a sok hülye ember a Földön. Lásd ott van a 43%-os válaszoló. Ezek miatt nyomnám meg. Később meg még elcseszettebb lesz.
24/29 anonim válasza:
Megnyomnám. Ha a gombtól az emlékem is eltűnne, pláne.
25/29 szamo77db válasza:
Vannak olyan helyzetek, amiket sem megoldani, sem elviselni nem tud az, aki ebben a helyzetben van. Volt egy ilyen munkatársam. Ő megnyomta a gombot.
26/29 anonim válasza:
Sajnos már többször éreztem úgy.....már régen megnyomtam volna.
27/29 anonim válasza:
"Ennyi beteg vesztes egy rakásra." Ki szerint vesztes? akit mások tettek vesztessé és semmit sem tudott tenni ellene vagy önmaga hibájából?
28/29 anonim válasza:
Na, jó rég válaszoltam, sajna igen, de nincs gomb, ami baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!