Ez már az alkoholizmus kezdete?
Mostanában nagyon rossz időszakon megyek keresztül, teljesen egyedül vagyok, barátaim nincsenek, családommal alig tartsuk a kapcsolatot, és egy nagyon közeli hozzátartozóm nemrég halt meg. A munkámban jó vagyok, de kb ennyiből áll az egész életem, és mostanában ráadásul ott is egyre több a felelősség, és egyre kevesebb az elismerés. Egyszerűen semmit nem látok a jövőben, ami miatt érdemes lenne felkelni reggelente. Az utóbbi időben előfordult hogy itthon leültem a tévé elé egy üveg borral, és tök egyedül megittam. Nem akarok még a többi problémám mellé alkoholista is lenni, bár néha úgy érzem már ez se érdekel. Így szokott kezdődni az alkoholizmus másoknál is?
27/F
Egy idézet:
Ha bölcsebb lennék, mint milyen vagyok,
innám a fényt, ameddig rám ragyog,
a nap felé fordítnám arcomat,
s feledném minden búmat, harcomat,...
„Jó” úton haladsz, de az alkoholizmus még nem itt kezdődik.
Kivéve persze, ha a ma divatos „többet iszik, mint az orvosa” definíciót alkalmazzuk, mert akkor szégyelldmagadmennyélelvonóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!