Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez már az alkoholizmus kezdete?

Ez már az alkoholizmus kezdete?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon rossz időszakon megyek keresztül, teljesen egyedül vagyok, barátaim nincsenek, családommal alig tartsuk a kapcsolatot, és egy nagyon közeli hozzátartozóm nemrég halt meg. A munkámban jó vagyok, de kb ennyiből áll az egész életem, és mostanában ráadásul ott is egyre több a felelősség, és egyre kevesebb az elismerés. Egyszerűen semmit nem látok a jövőben, ami miatt érdemes lenne felkelni reggelente. Az utóbbi időben előfordult hogy itthon leültem a tévé elé egy üveg borral, és tök egyedül megittam. Nem akarok még a többi problémám mellé alkoholista is lenni, bár néha úgy érzem már ez se érdekel. Így szokott kezdődni az alkoholizmus másoknál is?

27/F

2016. jan. 12. 00:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Igy! Igaz hogy nalam ez 45 evesen tortent, nalad nem ertem miert mar 27 evesen.
2016. jan. 12. 00:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy idézet:

Ha bölcsebb lennék, mint milyen vagyok,

innám a fényt, ameddig rám ragyog,

a nap felé fordítnám arcomat,

s feledném minden búmat, harcomat,...

[link]

http://www.youtube.com/results?search_query=pszichofitness

2016. jan. 12. 06:33
 3/3 Phoney ***** válasza:

„Jó” úton haladsz, de az alkoholizmus még nem itt kezdődik.

Kivéve persze, ha a ma divatos „többet iszik, mint az orvosa” definíciót alkalmazzuk, mert akkor szégyelldmagadmennyélelvonóra.

2016. jan. 13. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!