Kedves alkoholisták vagy gyógyult alkoholisták! Hogy alakult a történetetek?
Akár privátot is várok!
Köszönöm!
Hú, változatosan... Kb. 30 éves koromig teljes absztinencia, aztán egy rossz kapcsolat miatti depresszió alatt minden pia ment, ami jött.. Vodka, konyak, bármi, amihez hozzájutottam. Kis híján belehaltam. Teljesen megszabadulni azóta sem sikerült az alkoholtól, csak annyira, hogy bornál erősebbet már egyáltalán nem iszom, de azt lelki állapottól függő mennyiségben. Van, hogy egy nap csak egy pohár, van, hogy egy-két üveg.. Most épp egy ideje sajnos ismét rossz passzban vagyok, úgyhogy a bor és a sör elég sok fogy.
De ismerek olyan alkoholistát, aki szintén nagyon keményen ivott, jó pár évig. Szerencséjére mellette volt valaki, aki nem hagyta belehalni, így most már több éve nem iszik egyáltalán és rendes (nem kevés!) munkája van.
Ahogy latom, sokan nem valaszoltak! :)
Nalam pont fordítva volt, mint az előző valaszolonal, 30 eves koromig elegge ment a piazas, aug 21 ota egyáltalán nem ittam.
Nehez, nem mondom, h nem az, de megéri, es el kell fogadni, h van olyan, aki nem tud rendesen bánni az alkohollal.
Nálad mi a helyzet, kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!