Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akik letették a nyugtatót...

Akik letették a nyugtatót több év után, tapasztaltok-e valami maradandó tünetet?

Figyelt kérdés
2016. jan. 10. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha letudod tenni, akkor már nem lesz semmilyen maradandó tünet, ha van, akkor nincs lerakva. Én benzodiazepin ra függtem rá kb 1 évig, olyan nehéz volt leszokni hogy azóta be se veszem akármilyen szarul vagyok. Megjegyzem nincs is rá szükségem. Antidepresszáns sokat segített, igaz ezt se tudom abbahagyni. De legalább nem kell növelni a dózist úgy mint a xanaxnál vagy frontinnál.
2016. jan. 10. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ami tünet lehet, az az hogy visszajön a korábbi (rossz) közérzet. Magának a nyugibogyónak nem lesz közvetlenül maradandó káros hatása.

Ezért kell antidepit szedni, az mehet nagyon hosszú ideig is és egyenletes mennyiségben.

2016. jan. 10. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:

14 év benzó után lényegesen rosszabb a memóriám, de több orvos is rábólintott, hogy igen, lehet ettől.

Leraktam, nem is mostanában, úgyhogy ez így marad.

2016. jan. 11. 09:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy a kortól...
2016. jan. 11. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!