Szanatóriumban írhatnak fel nekem nyugtatót, ha van már pszichiáterem?
Egyik haverom túl nyomta magát "herbállal" és bekerült a helyi szanatóriumba. Írtak neki Rivotrilt.
Nekem van egy pszichiáterem, de borzasztó kevés nyugtatót ír fel, tiszta ideg vagyok, emelni meg nem akarja. Ha felmegyek a szanatóriumba és én is azt mondom, hogy herbáloztam szerintetek írnak Frontin-t vagy Rivó-t? (Amikor szorongok én is úgy nézek ki mint aki herbálozott, remegek, izzadok, dührohamaim vannak, simán elhinnék szerintem).
A kérdés, hogy ők megtudják-e nézni azt valahol, hogy nekem már valaki ír nyugtatót, és hogy a pszichiáterem láthatja-e, hogy én irattam egyet a szanatóriumban.
Az nem úgy megy,hogy besétálsz,és közlöd,hogy kéne Rivo.
És igen,látja a dolgaid a rendszerben.
Nálam pont fordítva van. Frontinból "elég" 5-6 mg, Rivóból van, hogy 12 mili után sem érzek semmit. Engem nem nyugtat a Ricsi, inkább a kedvemet javítja egy kicsit, és a szociális érintkezés lesz könnyebb tőle.
Érdekes ez, mert van haverom aki meg fél mg Rivótól rögtön bealszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!