Nyugtatót felír háziorvos 16 év felett?
Figyelt kérdés
Idegrohamaim, pánikrohamaim és gyomoridegem van, nagyon gyakran előfordul.. és furcsa gondolataim vannak. Elég erősen szokott jelentkezni.2016. jan. 10. 00:34
1/5 anonim válasza:
Felírhat de ne írass fel, nagyon erős függőséget okoznak a nyugtatok, ilyen fiatalon nem kéne gyógyszert szedned. Szedhet Valerinat, vagy gyógyteát ihatsz. Nem kell lebecsülni a gyógynévenyeket. Ha kevés pszichiáter segíthet, de antidepresszánst fog félíni évekig szedni kell. Jobb lenne ha meg tudnád oldani a gondjaid mint gyógyszert szedni. De ha nem megy akkor pszichiáter segíthet. A nyugatot felejtsd el.
2/5 anonim válasza:
Mondd el a gondjaidat a háziorvosnak, és ad beutalót neked szakpszichológushoz. A pánikrohamot kezelni kell, de orvosi ellenőrzés nélkül nem ajánlatos nyugtatót szedni rá. A kiváltó okokat kéne megkeresni és megszüntetni. Problémái mindenkinek vannak.Ha rászoksz a nyugtatóra, attól nem oldódik meg semmi.
3/5 A kérdező kommentje:
Átmenetileg gondoltam, mert most stresszesebb időket élek.. csak addig kellene amíg össze nem szedem magam. :)
2016. jan. 10. 21:41
4/5 anonim válasza:
A "stresszes időket élek" és a "pánikrohamaim vannak" között nagyon nagy a különbség. Pánikrohamokhoz orvosi segitség kell, a "stresszes idők"-höz szerintem is elegendő lenne a gyógytea, kifejezetten jó nyugtató hatású gyógyteák vannak (pl. pannonhalmi tea) illetve némi relaxáció ( nyugtató gyógynövényes fürdés , egyszerűbb jógagyakorlatok, félórás séta egy szép parkban, a problémák kidumálása egy barátnővel-baráttal,... )
5/5 A kérdező kommentje:
Eddig is szorongásos voltam.. de most sokkal rosszabb. Magánéleti illetve családi gondok megfűszerezve a nyelvvizsgákkal.
2016. jan. 11. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!