Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a baj velem? Komoly...

Mi lehet a baj velem? Komoly lehet? Elég fontos!

Figyelt kérdés

Igazából nem merek szólni erről a szüleimnek mert félek mi lesz belőle de már egy jó ideje néha elég rosszul leszek.Fogalmam sincs mi okozza de például ma felkeltem reggel és valami miatt nem tudtam rendesen beszélni.

Tudtam mit akarok kimondani de helyette még is más mondtam.

Utána pedig elkezdett zsibbadni a jobb oldalam.Először a kezem aztán így halad felfele a karomba stb...majd fégül a szám is zsibbad utána elmúlik ez az egész.Kb. 1 óra hossza alatt zajlik le minden.Van amikor látni sem látok rendesen 20 percig úgyértem hogy csak oldalra nem látok.

Én úgy gondolom a fejemmel lehet valami baj ami ezt okozza de mi van ha nagyon komoly a dolog?Kicsit félek viszont ez megy már 2-3 éve így már megszoktam hogy így 1 órákra ez jön aztán elmúlik.

Kíváncsi lennék ti mit gondoltak?Mit csináljak?

19/L

2010. márc. 26. 11:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerinted mit csinálj??????? Azonnal orvos! Agyi történésekkel talán nem kellene szórakozni...
2010. márc. 26. 11:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Elég komolynak ítélem meg a dolgot. Van is tippem, de nem tenném okosan, ha most ezze előhozakodnék. /nem vagyok orvos/

Mindenképpen beszéld meg a szüleiddel a gondodat és sürgősen keressetek orvost. Amíg nagyobb baj nem lesz!

2010. márc. 26. 11:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Irány az orvos, egy CT-t mindenképpen csináltass.Egyelőre ne szólj a szüleidnek. Háziorvossal eltudod intézni, hogy adjon beutalót, elmész megcsináltatod, konzultálsz a háziorvossal, majd ő megmondja, hogy mi a bajod. Utána, ha úgy érzed (sőt mindenképp szerintem) mondd el a szüleidnek. Addig ne aggódjanak. Korodból eredendően, nem árt ha szüleid tudnak róla. Sok sikert és remélem nincs komolyabb gond
2010. márc. 26. 11:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok orvos, de magas vérnyomásra gondolok!
2010. márc. 26. 11:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Van ötletem nekem is mi lehet, azonnal menj orvoshoz és mondd el neki a panaszaidat. Házi orvos, aki valószínű elküld neurológiára, onnan meg ct, esetleg mr, eeg.
2010. márc. 26. 12:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Menj el dokihoz!

Miért nem mered elmondani a szüleidnek?

2010. márc. 26. 12:12
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.nyugodtam megmondhatjátok amúgy ha van valakinek ötlete hogy mitől van persze én is úgy gondolom hogy orvoshoz el kell mennem csak azért kicsit félek hogy valamit talál a fejembe vagy ilyesmi. :S
2010. márc. 26. 12:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Az agydaganat, illetve az agyi erek súlyos szűkülete okoz hasonló tüneteket, azonban pszichésen is van aki produkál efféle dolgokat. Okozhatja vérnyomás emelkedés-esés is, de azok általánosabb tünetekkel járnak.

De minél később mész orvoshoz, annál nehezebben gyógyítható, akár mi is ez.

2010. márc. 26. 12:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem amikor még ne kezeltek a pánikbetegségemmel ugyanezek a tüneteim voltak. Kiugrott a vérnyomásom, zsibbadt a fél oldalam majd a szám, és nem tudtam beszélni, vagy csak akadozva. Lehet pszichés eredetű, de ezt a problémát feltétlenül ki kell vizsgáltatni.Ne halogassd.
2010. márc. 26. 12:20
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen nekem ez jutott legelőször az eszembe a legrosszabb az agydaganat de igazad van minnél később megyek dokihoz lehet annál később tudnak csinálni valamit vele ha komoly a baj.

Csak azért elég ijesztő...szüleimnek azért nem akarom mondani mert nem akarom őket idegesíteni és megiejszteni ezzel.

2010. márc. 26. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!