Komoly problémák 17 évesen? Vagy csak a szorongás műveli ezt velem?
Szorongok, pszichológushoz járok. De miért van az hogy az utóbbi időbe elég furcsa és számomra elég ijesztő tüneteket produkálok ?
Ide tartozik az hogy "kalapál" a szívem, vagyis erősen ver és indokolatlanul gyorsabban, hallani nem hallom ahogy ver de látszik például a pólómon (hasamon).
(Voltam nyáron EKG-n ott azt mondták tökéletes :S. Szívkalapálás, vérnyomás ingadozás [amit nem tok biztosra h az-e] nagyon félek:S:?( )
Vagy az hogy szerintem (bár nem biztos) ingadozik a vérnyomásom, ezt onnan tudom hogy néha csak úgy el szoktam szédülni kicsit rosszul vagyok de rövid idő után már egyből jobb, meg a karomon (néhol a lábamon) csak úgy a kék erek kiduzzadnak.
Ez eddig nem volt, nemrég kezdtek el ezek a tünetek jelentkezni. hamarosan kapok a szorongásomra egy gyóg
yszert. Szerintetek az meg fogja ezeket oldani? mondták hogy az direkt szorongáscsökkentő és a tünetek fokozatosan enyhülnek.
Úgy félek hogy nem a szorongás okozza :S Nem akarom hogy komoly gondom legyen, de tényleg a szorongás váltja ki ezeket is vagy tényleg baj van? :S
ja, azt elfelejtettem írni, hogy én is voltam EKG-N, és nekem is azt mondták, hogy minden tökély, pedig én is valami rosszra számítottam...:)
előző voltam
Köszi.:) Nem értem miért, de szerintem (nem biztos de) amikor szerintem "nyugodt" helyzetben vagyok akkor is ingadozik a vérnyomásom vagyis kiduzzadnak az ereim majd vissza. Lehetséges ez?
Vagy csak azért van mert sokszor olyanok jutnak eszembe h "agyvérzés vérnyomás ingadozás miatt úr isten!" ?:S
Nekem az elmúlt fél évben van a szédülés, bármikor felállok valahonnan elszédülök - kivétel nélkül. Van mikor percekre "elsötétül" a világ. Bennem is van egyfajta szorongás, folyton ideges vagyok, mindig olyanokon jár az eszem amin nem kéne és ez kb tönkreteszi a szervezetem lassan. Aludni nem tudok normálisan, mire elalszok eltelik úgy 2-3 óra mert mindig van valami a fejemben. Pszichológushoz nem járok elég volt az is gyógyszerezni meg nem akarom magam.
Már csak arra várok mikor változik ez meg.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!