Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni a szorongás...

Mit lehet csinálni a szorongás ellen?

Figyelt kérdés

Ha valami történik,vagy csak valami olyanra gondolok,egész nap szorongásom lesz.Majdnem olyan üldözési mánia.Megkérek valakit valamire,de aztán meggndolom,hogy mégsem kellene,akkor is,ha úgy érzem,valakit becsaptam,de nem én,hanem mert olcsón adott el valamit,én meg tudom az értékét,minden apró dolog miatt.

Mit tudnék tenni,pszichológuson kívül,és lehetőleg nyugtatók nélkül?

2011. aug. 28. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem ezt csak magadban tudod elintézni. Én is ilyen voltam, és az évek során nagyon sokat változtam, egyszerűen csak megtanultam leszarni a dolgokat, ami körülöttem történik. Próbálj meg kicsit lazább lenni!
2011. aug. 28. 10:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Gyomorideggel "társul"
2011. aug. 28. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Kicsit vedd lazábban az életet, ne görcsölj annyit.
2011. aug. 28. 11:51
 4/8 anonim ***** válasza:
tudom, nekem is ez volt. még mindig sokat görcsölök, de már közel sem annyit,mint régen.
2011. aug. 28. 11:59
 5/8 anonim válasza:
Meg kellene vizsgálnod a családi,munkahelyi,párkapcsolati problémáidat.Mindenképpen onnan fúj a szél.Ha ott minden harmónikus/anyagi is!/csak akkor menj el Szakrendelésre,én Csernust bátran ajánlanám.Nagyon helyre tud rakni.
2011. aug. 28. 14:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Családi,de nem tudok mit tenni ellene.

Olyanokat mondanak,hogy költözzek nagyanyámékhoz,költözzek el.Az egész nyaram szarul telt,de mostmár teljesen,akár miért kialakul.

Pl azért,mert mivan,ha ezt a kérdést meglátják.

Komolyan fontolgatom,hogy elköltözök,de nem merek rákérdezni nagyszüleimtől,hogy engednék-e.

Ez(mármint hogy már tőlük sem merek kérdezni)is azóta van,mióta ez a vita a családban.Nagyon megvisel.

Az önbizalmam is nagyon sokat csökkent,egész nyáron sehova nem volt kedvem menni,ha voltam valahol sem éreztem jól magam,a közérzetem is rosz.A nyarat kibírtam így,de az iskolába jó volna ha nem ezeken járna az agyam,mert így gondolkodni sem tudok,és mindig azt hiszem,hogy ez se fog sikerülni,meg az se,és hogy semmi nem sikerül,és egyre kevesebb minden érdekel,lassan már semmi.Régebben sokat olvastam,mostmár olvasni sem tudok,mert valami mindig eszembe jut,ami miatt ideges leszek.Ha szüleimnek szólok,akkor annyit modanak,hogy ők "mit tudnak csinálni?Semmit.Akkor?"meg hogy kisebb bajuk is nagyobb az én hülyeségemnél,stb.

Olyanokat mondanak,hogy engem senki sem szeret,hogy én ilyen meg olyan vagyok,hogy semmirevaló leszek,hasonlók.

Közben ha valakivel találkozom,és bemutatkozom,akkor csak annyit kérdeznek,hogy"de ugye nem te vagy a xy fia?"Ha mondom,hogy igen akkor máris máshogy néznek rám,mert az egész városban alig van 10 ember,akivel jóba van.Nincs 3 olyan ismerősünk,akit nem hord el minden hül.yének,köc.sögnek,hazugnak,pénzéhesnek.

Ha bármi rosszat csinálunk,egyből összeszid,és egy hétig hozzá se lehet szólni,mert csak annyit mod,hogy "mivan?jóvan."

Röviden ennyi,nagyon unom már az egészet.Nyugtató hatású teát ittam,de csak fél adagot,most emeltem egy adagra.

2011. aug. 28. 22:25
 7/8 anonim válasza:

Ha úgy érzed el kell költöznöd,TEDD MEG!DE meg kell beszélni,őszintén ki kell mondanod miért látod ezt a megoldást jobbnak.Persze ha Te is tudod,hogy ez a legjobb megoldás.Magunk elől nem MENEKÜLHETÜNK sehová.Szeretetre méltó ember mindenki,csak vannak akik nem veszik észre BENNED!!Mutasd ki,hogy szerethető vagy!!!Írd le minden nap egy titkos füzetedbe a napi gondolataidat,problémáidat.

Csináld egy hétig és írd meg.Már most tudom egy csomó dolgod megváltozik.Pozitivan.Oda bármit írhatsz csúnyát is ha éppen tele van a hócipőd,de azt is,mit szeretnél.Minden nap csak 8-10 mondatot,ami zavar,ami jó pont akkor arra a napra.EGY HÉTIG ÍRJ MINDEN NAP MAGADNAK A TITKOS FÜZETEDBE a végén majd megsemmisítheted!!!

2011. aug. 29. 14:43
 8/8 anonim válasza:
A családunkat nem mi választjuk.Mit törődsz azzal,hogy mit hisznek mások.Ki kinek a fia,Te Magad vagy,Te Magadnak bizonyíts!!Utána meglátod,majd a vélemények is megváltoznak.Az EMBER Egyedül van a NAGYBETŰS ÉLETBEN:ÖNMAGADRA SZÁMÍTHATSZ A LEGINKÁBB:Ezért önmagaddal legyél jóban! Meglátod mindenki szeretni fog,ha bízol magadban,ha szereted önmagadat.Írj a titkos füzetedbe:Minden nap!!Csak legalább 8-10 mondatot.Fel a fejjel!!!Az élet nem habostorta!!!
2011. aug. 29. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!