Szorongás miatt kialakulhat vérnyomás ingadozás?
Nekem szerintem az van, legalábbis én abból vettem észre hogy sokszor, akár 1 nap 3-4-szer kiduzzadnak az ereim a kezemen majd visszamennek. Ha meg szerintem nagyobb az ingadozás akkor meg szédülök meg hányingerem van.
Ez tényleg a szorongástól van?:S 18 éves vagyok, de remélem semmi komolyn problémám sincs. Annyira félek hogy a vérnyomás ingadozás (már ha az van) valami komoly problémát fog okozni:S
Jol megfigyelted, s vigyazz erre! Probalj megnyugodni akkor, amikor erzed azt, hogy jobban ver a szived pl.
Kezdjel el lassan szamolni, es vegyel mely levegot. Relaxalj naponta.
Csak tudod kedves előző az a probléma hogy pl iskolában az óra közepén is kiduzzadnak amikor abszolúte nem gondolok semmi olyanra és nem vagyok izgatott se.
3-4 de gyakrabban is előfordul naponta, csak félek tőle nehogy valami komoly probléma legyen.:S
Nem kell ennyire figyelned onmagad, mivel felelmet keltesz onmagadban, s ezzel fogsz artani aztan.
Ne egyel sosan, es ne idegeskedj. Igy ellehet kerulni azt, hogy normalis legyen a vernyomasod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!