Valinda vélemények?
Figyelt kérdés
Mennyire jó ez a vény nélkül kapható altató? Ha nem szopogatom, hanem csak lenyelem, mondjuk egyszerre többet, akkor hamarabb elalszok?2016. jan. 6. 15:51
1/3 anonim válasza:
Használhat, nyugodtan szedheted. De az altatókkal csak finoman mert a komolyabb gyógyszerek károsítják az agyat.
2/3 anonim válasza:
Nekem azt mondták ez természetes "altató" és hagyni kell hogy a nyelv alatt elolvadjon a tabletta. Nem káros egyáltalán mert természetes alapanyagokból van. De nem lenyelni kell és többet nem szabad napi 1-nél!
3/3 anonim válasza:
Nekem nagyon bevállt. A nyelvem alatt kb 10 perc amig teljesen fel nem oldodik. Amit a legjobban imadok az a tudat hogy ez nem is egy stimulalo gyogyszer, hanem csupan egy etrend kiegeszito ami gyorsan hat! Viszont azt tapasztaltam hogy sokat almodok az ejszaka folyaman, nem feltetlenul remalmok, de ki nem kapcsol az agyam, persze reggel nem kelek faradtam mint az igazi altato gyogyszerek utan! Valinda 10/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!