Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mik ezek az érzelmi hullámzáso...

Mik ezek az érzelmi hullámzások? Személyiségzavarom van? SOS

Figyelt kérdés

Az egyik pillanatban annyira elkeseredett vagyok,hogy legszívesebben felvágnám magam,amiért nem találtam még egy normális kapcsolatot,hihetetlenül magányosnak érzem magam,és tudom,hogy senkinek sem számítok.Legszívesebben elmennék az exem lakására és térden állva kérnék bocsánatot.A másik pillanatban meg mintha saját magamon gúnyolódnék."Minek nekem kapcsolat?Az előzőt is én b#sztam el,most meg siránkozok miatta?Az a csaj még maga sem tudja,hogy mit miért csinál,nem is érdemel meg engem.Inkább csináljam amit eddig,keressem a pénzt,ahhoz legalább még értek és hagyni a francba az embereket.Nehogy eret vágjak már egy k#rva miatt.Depizek itt mint valami kislány.Nem ilyen világot élünk"-Ilyenkor az is előszokott fordulni,hogy mosolygok és halkan kuncogok magamon.Olyan mintha két énem lenne.Az egyik a kedves önfeláldozó aki csak egy személyt akar akit tiszta szívből tud szeretni,akinek megadhat mindent amit csak tud,csak arra vágyik,hogy valaki szeresse és megbecsülje.A másik meg az akinek semmi sem számít és semmi sem szent.Az emberek csak mellékszereplők és arra valók,hogy elcsaljuk a pénzüket.

A mindennapi életemben a két oldal valahogy kompenzálja egymást.Mondjuk sokszor döntésképtelen vagyok bizonyos helyzetekben.Csak mennek a fejemben a párbeszédek a két oldal közt,hogy most azt csináljam ami helyes vagy azt ami logikus,mintha mindkét fél próbálná túllicitálni a másikat,én meg csak mérlegelek.Normális ez?Remélem nem vagyok skizofrén.Nincsenek hallucinációim(mondjuk ha lennének se tudnék róluk).Az emlékezetem elég gyenge.Sokszor van,hogy visszagondolok,hogy tegnap mit is csináltam egyáltalán és legalább fél perc gondolkodás után jut eszembe merre is voltam.Sokszor eszembe jut egy random szituáció,csak nem tudom,hogy hol,hogy mikor és hogy kikkel történt,abban sem vagyok biztos,hogy egyáltalán megtörtént.Egy csajtól vásároltam egy pendrivet,bemutatkozott beszéltünk kb egy percet majd elbúcsúztunk és mindenki ment a dolgára,de mire elköszöntem már nem emlékeztem a nevére.Tudom,hogy megkérdeztem hogy miért adja el,de már nem emlékeztem,hogy mit válaszolt rá.A pénzkeresetem miatt is eléggé paranoiás vagyok.Minden járókelőt és autót jól megnézek,hogy ezek most nem-e figyelnek engem.

2015. dec. 25. 08:54
 1/3 anonim ***** válasza:

a mérlegelés nem skizofrenitás, ha nincs túlzásba vive

A nevekre meg én se emlékszem de ez azért van mert nem figyeltem a múltban eléggé senkire és semmire ez ma már feltünt

2015. dec. 25. 09:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Depressziós vagy aranyapám.
2015. dec. 25. 10:00
 3/3 anonim válasza:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül. Csak nekem másmilyenek a személyiségeim , de a többi stimmel főleg a párbeszédek és az utolsó mondat ...
2015. dec. 25. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!