Depressziosok nektek ha reggel nincs kedvetek fölkelni és csak huz az ágy nem akartok belöle kikelni ilyenkor mit tesztek?
Figyelt kérdés
és semmihez nincs kedvetek csak megdögleni2015. dec. 19. 18:15
1/4 anonim válasza:
Sajnos nincs mit tenni ilyenkor.
Ha iskolába kell menni, akkor felveszem a megszokott stílusomat, hogy fülest be, a körülöttem történő dolgokat pedig kizárom.
Tisztában vagyok vele, hogy ez nem jó, de olyankor általában nehezen, de sikerül kibírnom azt a pár órát a suliban, itthon meg már valamivel könnyebb.
2/4 anonim válasza:
Ha nem kell dolgozni menni és nagyon mélyen vagyok, akkor nem kelek fel. Beveszek altatót és igyekszem átaludni a napot.
4/4 ankap1975 válasza:
Érdemes egy reggeli rutint követni, az nagy segítség, hogy induljon a nap. (youtube: my morning ritual )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!