Ez lehet kontrollálni vagy csak várjak amíg vége?
Mostanában volt néhány pánikrohamom, az egyik az pl kosármeccsen volt mikor blokkolnom kellett egy vedőt aki viszont belémrohant és a fellökött. Semmi komoly sérülésem nem lett, kicsit fájt a csuklóm de annyira bepánikoltam h nem kaptam levegőt, nem tudtam a kezemben megtartani a vizesüveget és egyáltalán pedig sokszor szoktak kisebb baleseteim lenni és eddig nem volt ilyen. A másik az h az én sulim vizsgaalapú és ezért lesznek próbavizsgák amik nagyon sok nyomást tesznek rám és holnap lesz az első egy olyan tárgyból amiből nagyon jó vagyok de pont emiatt rettegek h képtelen leszek olyanra megírni ami a tudásomat tükrözi, főleg h az idő is kevés.
Nem tudom van e arra módszer hogyha pánikrohamot kapok akkor azt figyelmen kívül tudjam hagyni vagy meg tudjam oldani h koncentrálni tudjak... Az ofőmmel beszéltem erről még pár hete és majd lehet h meg tudja oldani h az igazi vizsgát azt emberektől távol írjam de per pillanat a próbavizsgát azt normál körülmények közt írom.
Ha valaki tud módszereket amik segítenek ilyen helyzetekbe annak örülnék, köszönöm anak aki elolvasta
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!