Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem érek semmit? Miért...

Miért nem érek semmit? Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Az egész születésemnél történt.... szívbeteg vagyok. + jobboldalt van az a nyomorult (situs inversus) amúgy mellesleg szerintem a többi csinált betegség és nem létezik. max. minimális. mind1.. ja meg tüdővéna rendellenesség meg mellkasdeformitás.. hát.... semmi bajom nem volt se szívvel se semmi. egészen 11 éves koromig. akkor a "professzor" felíratott egy Plendil nevű gyógyszert amitől szívritmus zavarom volt. az is van. de igen és ráébredtem hogy én nem hétköznapi ember vagyok. ugyanis. magántanuló vagyok azaz a tanár házhoz jön és tanít. de ez semmi. utcára NEM MEHETEK KI EGYEDÜL! sőt... és igen egész életembe csak ezt a házat láttam szinte. itt élek se barátok se ismerősök semmi csak a családom... a rokonok ritkán jönnek. el vagyok zárva a külvilágtól. és elegm van. az anyám folyton veszekszik apám sosincs itthon bátyáim szintén piszkálnak és ennyi. én le vagyok tojva. szeretnék barátokat meg minden. neten olvastam mindenről menstruáció a betegségem ilyesmi.. anyámék sosem mondtak semmit. beszélni nem akarok velük mert egyből le "nem értesz te semmit taknyos kölök" ö-znek. a neten barátkozok. és ez az életem a net. vannak macskáim meg kutyák de a macska az macska a kutya meg hülye... na amitől ma besokalltam egy kis kóbor KÖLYÖK kutyát nem hozhattunk hata. pedig... á mind1. ja és igen a keresztanyám bedobta a szomszédnak a kutyát.. grat.. de nem nem hozhatjuk haza itthon egyből mi a faszérbőgökazértakisvakarcsért? hát köszönöm köszönöm. köszi igen rendes vagy... ja és igen a "prof." meg mondja ússzunk akkor kevésbé lesz mellkasdeformitás hát azótaisbasztak beírni egy uszodába... LE VAGYOK TOJVA DE MIÉRT?

13 lány

(bocsi de most elönti az agyam a méreg)

2010. márc. 22. 21:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Uhh de sajnállak :S

am ez nagyon szarügy!

De csináltál vmit hogy ezt csinálják weled?

Wagy csak spontán amióta megszülettél ilyenek?

2010. márc. 24. 10:59
 12/15 anonim válasza:
Merre laksz, mert tudnak élőbe is elbeszélni! :)
2010. márc. 28. 06:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Én nem értem. Miért nem mehetsz ki a házból? Miért nem járhatsz rendes iskolába? Ott lennének barátaid...

Mondd meg a szüleidnek, hogy szeretnél normálisan élni, és hogy ez nekik is jobb lenne úgy. Talán csak túlzottan féltenek...

Különben is: 13 éves vagy, tehát ha jól sejtem most fejezed majd be az általános iskolát. Amikor középikolába mész, akkor itt a váltás lehetősége...

Az uszoda is olyan, hogy mondd meg anyukádéknak, hogy neked ez nagyon fontos lenne és az orvos is megmondta, hogy szükséged van rá. Nézz utána a neten, hogy milyen lehetőségeid vannak, lehet, hogyha ilyen problémád van nem is kell érte fizetni, vagy kaphatsz valamiféle kedvezményt. Akkor aztán végképp nem lehet semmi kifogásuk.

Azt kéne, hogy a szüleid lássák, hogy tisztában vagy vele, hogy nekik is nehéz és nem követelőzni akarsz, hanem a segítségükre van szükséged, de amit el tudsz magad is intézni azt megcsinálod.

2010. márc. 28. 11:17
 14/15 anonim válasza:
Hát...szörnyű lehet az életed.Nem csodálom,hogy a szüleid ilyenek veled,nem bírják a hisztidet:)Megkéne változni kicsilány...És felébredni h ez a való világ,és nem Hamupipőke mesebeli országa...:)Ha most itt rinyálsz,akkor felnőtt korodba is csak ezt fogod tenni...Szánalmas h itt nyavalyogsz...Gondolkozzál már,hogy mi merre hány méter...:)
2010. ápr. 9. 22:28
 15/15 anonim ***** válasza:

A pszichológusért nem feltétlenül kell fizetni, nyugodtan elmehetsz egy családsegítő központba is, az ingyenes.

Tényleg jó lenne ha járnál terápiákra, pláne ha csoportosakra, mert az oké hogy neten beszélgetsz, de a való élet és a virtuális világ között van egy "hangyaf@szányi" különbség.Örökre nem tarthatnak otthon... Gondolom azt ők is tudják,hogyha sosem beszélgetsz senkivel, nem fogsz tudni beilleszkedni a társadalomba...

Drukkolok neked, remélem hamarosan jobbra fordul a sorsod! :)

L/17

----------------------------------------------------------

A szüleid idősebbek? Engem a saját nagyszüleimre emlékeztetnek, ők ilyen sápítozósak és besavanyodottak, és úgy kezelik a saját ötven éves fiukat, mint egy öt évest, engem meg mint egy komplett hülyét, ezért inkább nem is beszélek velük, csak ha nagyon muszáj :D

Régebben a szüleim is hasonlóak voltak mint most a tieid, aztán mikor a hánytam, remegtem zsibbadtam állandóan, a házidoki meg felírt egy jó kis nyugtatót és elküldött pszichiáterhez, akkor kezdtek csak észhez térni. :/

----------------------------------------------------------

"NEM MEHETEK KI EGYEDÜL! sőt... és igen egész életembe csak ezt a házat láttam szinte. itt élek se barátok se ismerősök semmi csak a családom.."

22:28-nak

Szerintem cserélj vele helyet egy hétre. Kíváncsi vagyok, vajon akkor is ilyen kioktató/lekezelő hangnemben válaszolnál-e...

2010. ápr. 10. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!