Antidepresszánsra alkolhol?
Figyelt kérdés
ma kezdtem el szedni(teperinEp) és holnap mennék bulizni,meg általában minden hétvégén eljárunk iszogatni és most olvastam,hogy nem ajánlott inni,viszont szinte minden gyógyszernél ezt írjákmégis ha beveszek egy fájdalomcsillapítót rá 4 órára ha iszom semmi bajom..esténként kell bevennem,ma este bevettem ha holnap nem veszem be mikor megyek bulizni és iszok és mondjuk csak másnap mikor felkelek veszem be abbból lehet probléma?2015. dec. 11. 22:08
1/5 anonim válasza:
Nekem abból semmi problémám nem lesz. Nem is volt.
2/5 anonim válasza:
Ha gyógyszert szedsz, akkor ne igyál alkoholt, és a gyógyszert se hagyd ki egy napra sem. Igyál alkoholmentes koktélokat, vagy sört, úgy is lehet bulizni.
3/5 anonim válasza:
Ne vezess így! Másért meg miért ne ihatnál?
4/5 anonim válasza:
Én Brintellixet szedek már több hónapja és bár orvos mondta ne igyak rá mert nagyon bekómálok néha iszok pár sört és semmi bajom nincs. Mondjuk a gyógyszertől néha hányingerem van meg a gyomrom nem a legjobb ha már megiszok két sört majdnem hányok olyankor és szédülök, émelygek mintha megittam volna 8at kb.
De a te gyógyszeredre nem tudom lehet e mit mondott pszichiátered? Nem kérdezted meg? Ilyenkor mindig meg kell beszélni vele hogy ihatsz e stb. Amúgy meg nem tudom mire szeded ha depresszióra akkor ne igyál mert csak ront a rossz hangulatodon az alkohol!!!
5/5 anonim válasza:
A nyugtatóra veszélyes inni, antidepire ésszel mehet.
Ha senki gyógyszerszedő nem inna semmilyen gyógyszerére, akkor itt 30 fölött kb senki nem inna alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!