Ingyenes pszichológus?
15 éves vagyok, és nincsenek rendben a dolgaim mostanában, minden nap sírva alszom el és kelek fel
fel, egyedül érzem magam, letört vagyok. Azt hiszem önértékelési zavaraim is vannak, de ez nem biztos (rosszul vagyok magamtol es a tukorkepemtol de nem tudom hogy tenyleg olyan rusnya vagyok mint látom, vagy csak bekepzelem.). Nem tudom hogy ez depresszió e, de már nem bírom..sokat gondolkodtam öngyilkosságon is
is(de nem hiszem hogy lenne hozzá bátorságom) Azt hiszem nincsen konkrét oka (nem halt meg senkim, nem szakítottam stb). És még egy van..a szüleim nem tudhatnak róla...Segítség kéne gyorsan..ha esetleg pszichológus nincs ingyen de valaki van hasonlóan, és van kedve
Akkor írhatna..
Biztosan van barátod, rokonod akiben megbízol.
De az iskolában is van pszichológus, vagy ha megkeresed a lakóhelyed szerinti Családsegítő szolgálatot, ott is van ingyenes pszichológus.
Az iskolában is sokszor van iskolapszichológus, és a szakrendelőben is van.
Szerintem bántalmaznak, ha sírsz, csak még nem ismerted ezt fel.
Jaaj sajnállak, én nem tudok pszichocicát ajánlani
De szerintem jobb ha megfogadod, ne tegyél mások véleményére bármit mondanak,
Akik TÉGED szeretnek azok a fontosak nekik felelj meg
Próbáld, ki, ne nézz egy hónapig tükörbe, nekem egyszer sikerült
Vagy ha nem megy, egy hétig is elég :)
Lehet hogy te nem olyan kibeszélős típus vagy, ezt nem írtad le, de ha így van akkor talán az segít ha csak azzal foglalkozol, hogy ne legyél olyan rossz ember, próbáld a jó dolgokat meglátni az életben: Igyál forrócsokit pl vaagy menny ki és sétálj, meg gondolkozz
Semmi esetre ne bántsd magad nee! Ha azon gondolkozol hogy öngyilkos leszel, nyugodtan, máéson is gondokkozhatsz ami depis dolog vagy micsoda, de semmi estre ne tegyél magadban kárt, és ha tudsz másban sem
Ilyenkor segít ha nem az interneten éled az életet, mert az baromi rossz
Én nem ebben a cipőben járok, de nekem sem mennek jól a dolgaim (érzelmileg) de nekem nagyon segítettek ezek
a és nekem sokszor az is segít ha olyan pl rockot hallgatok vagy valami rock/rap meg ilyen klisés dolgok, de hihtetlen mennyire segít nekem, tökre elgondokozom azon hogy mi jó abban hogy élek, és legaláb jutok valamire
Nem hiszem hogy sokat segíthettem, de azért megpróbáltam, mert azt is kel néha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!