Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek forduljak orvoshoz?

Szerintetek forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés
Olyan embereket siratok akik fontos szerepet játszottak az életembe és már nincsenek az élők sorsába, de azért is sírok, hogy tudom hogy ez befog következni azokkal is akik élnek és fontosak számomra. Mellékesen elég magányos vagyok, szerencsére van egy két barátom akivel tudok beszélgetni, de azt érzem rajtuk kívül senkivel se tudnék az a bizonyos "haver" szintre eljutni, mondjuk ezt nem is csodálom magam szerint is elég furcsa viselkedésem van, meg tudom érteni az olyan embert aki egy szóval "nyomoréknak" nevez, vagy más negatívummal. :(
2015. dec. 10. 20:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, jó volna. Úgy tűnik, megragadtál valami mély gyászban valamikor és emiatt vannak komolyabb lelki gondjaid.
2015. dec. 10. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!