Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez depresszió? Forduljak...

Ez depresszió? Forduljak orvoshoz vele?

Figyelt kérdés
3 hónapja elvesztettem minden érdeklődésem. Nincs kedvem semmihez. Ha leülnék tanulni/ elkezdeni valamit nem tudok koncentrálni, ami azért elég nagy baj mert most fogok felvételizni. Nagyon érzékeny vagyok és apró dolgokon idegeskedek, sírok. Ezen kívül van egy problémám amivel már születtem. Nagyon félénk vagyok es nem merek társaság előtt megnyilvánulni, beszélni (ez szintém probléma az iskola miatt). A saját barátomnak van úgy , hogy nem merek kimondani valamit mert elkezd rajta kattogni az agyam és kitalálom hogy hülyén hangzik. Köszönni se merek másoknak. Illetve ha idegenekkel kell beszélnem elváltozik a hangom ami szintén nagyon irritálló tud lenni. Mostanában halt meg a mamám, hazudtak a szemembe és vágtak át elég durván, és ez még inkább ront a helyzeten.

2015. okt. 12. 22:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Látogass meg egy pszichológust. Kicsit nehéz lesz elsőre megnyílni neki, viszont segíteni fog.
2015. okt. 13. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!