Miért vannak ezek? Miért nem mennek ki a fejemből? Miért érzem azt, hogy muszáj?
Sziasztok. 14 éves lány vagyok. És vannak furcsa dolgaim amit már többen kérdeztek, hogy miért csinálom. Nos undorodom hozzáérni az ajtókilincshez meg a hasonló dolgokhoz, mert azt érzem, hogy tele van bacilusokkal amiktől beteg leszek. ha valaki például beletüsszent a kezébe és utána megmossa (!!) akkor sem merek hozzányúlni a bacilusok miatt. Mindent megszámolok. A lépéseimet, a csempéket, a járókelőket, a könyveket..szinte mindent. Gyűjtöm a radírokat. (most jelenleg 8 van a tolltartómban és 7 az íróasztalomon) Amikor autóba ülök attól félek, hogy valami balesetünk lesz. (ezeket el is képzelem) Valahányszor elmegyünk egy gyár mellett elkezdek rettegni, hogy a környezetszennyezéstől kilyukad az ózonpajzs és meg fogunk halni. Minden rendezgetek. Sok mindennek megvan a helye és ha nincs ott akkor egyből el kell tennem. Ja és mindennek párosnak kell lennie. Rettegek a hangyáktól és a bohócoktól. Amikor fürdök többször átmosom a testem, mert koszosnak érzem. Mindent meg kell szagolnom, néhány dolgok pedig meg kell érintenem. Ha ezeket a dolgokat nem tehetem meg akkor rosszul érzem magam...és ezen kattogok egész nap, hogy miért nem tettem meg?? És hirtelen bevillan. hogy jézusom most valami rossz fog velem történni. Amikor egy ember abba az irányba jön mint én egyből az jut eszembe, hogy:
Jézusom...ez most..követ..engem...uramisten meg fog ölni...stb
vagy félek h esetleg megbántok valakit lelkileg és fizikailag is.
Nem tudom ezek mitől vannak...kérlek segítsetek..
Előre is köszönöm szépen! <3 :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!