Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől és hogyan múlik el a...

Mitől és hogyan múlik el a depresszió? Van itt olyan, aki kigyógyult, és újra boldog, teljesen életet él?

Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 21:00
 1/6 Vlagyimir Rosztov ***** válasza:
Én meg mindig az vagyok de visszaeső volt hogy kigyogyultam de visszaestem tehat arra vagy kíváncsi hogy mitol gyógyultam ki... Elsosorban szeretettől ,de nem ment azonnal csak lassan a gyógyulás, meg van egy sztorim meg hogy hogyan de az személyes ha akarod privibe elmondom vagy skypeon ( 14/ F vagyok amugy es depressziós jelenleg per pillanat ) írhatsz
2015. dec. 6. 21:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Mivan? Te most szórakozol velem? 14 éves vagy és visszaeső depresszióról írsz? Ne haragudj, de tudod egyáltalán, mi az? A depresszió nem azt jelenti, hogy ma rossz kedved van, de egy hét múlva már jól vagy, aztán rossz jegyet kapsz meg szemétkednek veled az osztályban és akkor eldöntöd, hogy neked most megint "depressziód" van... Voltál pszichológusnál? Írtak már fel neked valaha gyógyszert?!
2015. dec. 6. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha sok szeretetet kap az ember, akkor elmúlik...
2015. dec. 6. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pszichoterápiával múlt el tartósan. (Korábban csak átmeneti javulások voltak, de mindig visszaestem.)
2015. dec. 7. 10:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Pont úgy van ahogy a hármas írta.
2015. dec. 8. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Melyik depresszió?

Ötféle van, mindegyiknek másfajta az eredményes kezelési módja.

2015. dec. 8. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!