Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezen rettegek már fél éve....

Noresz97 kérdése:

Ezen rettegek már fél éve. Lehet ez ellen tenni valamit egyáltalán?

Figyelt kérdés

Hát lehet sokan hülyének fogtok nézni de emiatt rossz a közérzetem már fél éve:

Az egész fél éve volt, mikor egy pc játékhoz letöltöttem egy magyarítást(modot) ami végül nem működött és újra kellett telepítenem emiatt a játékot.

A játék elindult, miután újra telepítettem de a magyarítás eltávolítója bent maradt a programok telepítése és törlése menüben és egyszerűen nem tudtam letörölni mert ezt írta ki amikor töröltem volna: "A művelet csak az éppen telepített termékek esetén érvényes." Eltelt kb. 3 hét és meguntam, kiszedtem úgy, hogy a ccleanerben a bejegyzés törlése menü pontra kattintottam ami nem törli a teljes programot.

Tehát nem tudod, hogy szabályos volt-e így letörölni, hogy töröltem a bejegyzését a ccleanerral és utána kézileg letöröltem a játékot a mod-al együtt. (majd újratelepítettem a játékot mint azt említettem az elején)

Emiatt nincs kedvem semmihez, fáj a fejem, be vagyok szűkülve, nem tudok nyugodtan aludni és ami a legszomorúbb ez az egész nyári és őszi szünetemet is tönkre tette. :(

Ami legjobban zavar az, hogy tudok ennek a modnak a létezésérő még ha már talán nincs is rajta a gépemen.

Mivel a ccleanerrel szedtem ki a bejegyzését olyan mintha egy kulcsot törtem volna bele a zárba.

A program ugyan úgy ott van de még ráadásul nem is látom.

Van ennek a betegségnek valami szakszerű kifejezése?

Ha gyógyítható is, akkor mennyi idő?

Nagyon megköszönném a válaszokat mert már alig van életkedvem is emiatt. NEM VICC!

2015. dec. 2. 14:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%
Ha ennyire ráérsz, gyere hozzám mosogatni.
2015. dec. 2. 14:10
 2/13 anonim ***** válasza:
55%

Mondjuk, ha a kérdésedet a "számítástechnika" nevű topikban teszed fel, még megoldást is adnak rá, te pedig egycsapásra meggyógyulsz. :)

nna, másold át oda szépen, sok sikert!

2015. dec. 2. 14:11
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
Ha ez nem vicc, akkor keresd fel a területi/kerületi ideggondozót. És én sem vicceltem a válasszal, súlyos esetnek tűnsz. Bár fogalmam sincs mit nyafogtál a számítógépes játékodról, normális emberek nem foglalkoznak ilyesmivel ennyit.
2015. dec. 2. 14:19
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Én ezt most nem értem, mi a fene bajod van?
2015. dec. 2. 14:54
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

Telepítsd újra a windowst, akkor garantáltan nem lesz ott.

Egyébként ha ilyen hülyeség így felzaklat, az kezdődő pánikbetegség, el kellene menned pszichológushoz. Jobbulást!

2015. dec. 2. 15:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Tanulj meg rendesen angolul, aztán nem kell majd magyarosításokkal bajlódnod!
2015. dec. 2. 15:20
 7/13 anonim ***** válasza:
37%

Szakszerűen: handicap

Magne B6 tablettával gyógyítható.

2015. dec. 2. 15:43
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
"Fixa idea" nevű jelenség, figyelem/motiváció zavara.
2015. dec. 2. 16:44
 9/13 anonim ***** válasza:
42%
Ha ez megvigasztal, akkor elmondom, hogy szabályosan jártál el. Amennyiben megsértesz egy fáljt ( levágod a fejét bocs törlöd a címzést) a legközelebb a ccleaner használatakor megsemmisíti a töredék részeket.
2015. dec. 2. 20:02
 10/13 anonim ***** válasza:
55%

Én sem tudom, igaz -e a kérdés, de ha igen, nagyon gyorsan kellene elmesélni ezt a történetet egy orvosnak. Hiába oldod meg a hibát gépen, azonnal keletkezik új problémád.

Például hirtelen eszedbe jut, hogy nem értesz a festéshez, pedig esedékes lenne a szobát átfesteni- vagy bármi hasonló, ami miatt mások nem görcsölnek.

Ha nem kamukérdés, akkor neked van egy problémád, amivel nem tudsz szembenézni és helyettesíted valami mással, jelen esetben egy szoftver zavarral.

2015. dec. 3. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!