Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezen rettegek már fél éve....

Noresz97 kérdése:

Ezen rettegek már fél éve. Lehet ez ellen tenni valamit egyáltalán?

Figyelt kérdés

Hát lehet sokan hülyének fogtok nézni de emiatt rossz a közérzetem már fél éve:

Az egész fél éve volt, mikor egy pc játékhoz letöltöttem egy magyarítást(modot) ami végül nem működött és újra kellett telepítenem emiatt a játékot.

A játék elindult, miután újra telepítettem de a magyarítás eltávolítója bent maradt a programok telepítése és törlése menüben és egyszerűen nem tudtam letörölni mert ezt írta ki amikor töröltem volna: "A művelet csak az éppen telepített termékek esetén érvényes." Eltelt kb. 3 hét és meguntam, kiszedtem úgy, hogy a ccleanerben a bejegyzés törlése menü pontra kattintottam ami nem törli a teljes programot.

Tehát nem tudod, hogy szabályos volt-e így letörölni, hogy töröltem a bejegyzését a ccleanerral és utána kézileg letöröltem a játékot a mod-al együtt. (majd újratelepítettem a játékot mint azt említettem az elején)

Emiatt nincs kedvem semmihez, fáj a fejem, be vagyok szűkülve, nem tudok nyugodtan aludni és ami a legszomorúbb ez az egész nyári és őszi szünetemet is tönkre tette. :(

Ami legjobban zavar az, hogy tudok ennek a modnak a létezésérő még ha már talán nincs is rajta a gépemen.

Mivel a ccleanerrel szedtem ki a bejegyzését olyan mintha egy kulcsot törtem volna bele a zárba.

A program ugyan úgy ott van de még ráadásul nem is látom.

Van ennek a betegségnek valami szakszerű kifejezése?

Ha gyógyítható is, akkor mennyi idő?

Nagyon megköszönném a válaszokat mert már alig van életkedvem is emiatt. NEM VICC!

2015. dec. 2. 14:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Teljesen komolyan tettem fel ezt a kérdést! (kérdéseket)

Köszönöm a normális válaszokat.

Valamit ki kellene találnom sürgősen mert már ez az egész rettegés fél éve tart. :(

2015. dec. 4. 21:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Csak egyszerűen ez nagyon rossz, hogy fél éve nem tudok rendesen aludni meg nincs kedvem szinte semmihez emiatt.
2015. dec. 4. 21:38
 13/13 szamo77db ***** válasza:
Azért ez már mégis kóros! Keress egy jó pszichológust vagy pszichiátert. Nem normális, amit csinálsz!
2015. dec. 13. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!