Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, ha -mint...

Mit csináljak, ha -mint kiderült- ilyen selejt génjeim vannak? 14/L

Figyelt kérdés

Megcsináltam egy figyelemzavaros - tesztet, eredményként pedig ez jött ki:

Figyelemzavar: 139

Diszharmónia: 99

Hiperaktivitás: 223

Tanulási zavar: 120

Már az "enyhét" is JÓVAL túlléptem. Egy figyelemzavaros, diszharmóniás, hiperaktív, tanulási zavaros lányka vagyok, remek-remek-remek. Eddig is sejthettem, hogy valami óriási hiba van a szerkezetemben, na de ennyi??! Most, hogy ezt tudom, még jobban bánt, hogy már egész kiskoromtól kezdve megállás nélkül mindenki aggatta rám a "lusta" jelzőt s szinonímáit, meg miegymást. Ami a legjobban fáj, hogy Anya nem hajlandó elfogadni, hogy egy agyroncsot szült. Minden vágya, hogy a gyermeke egy ügyeskezű, eleven személy legyen, akivel mindenkinek el lehet dicsekedni (amit végül-is a húgom személyében megkapott, érdekes mód, testvérem egy kifejezetten összeszedett, értelmes egyén, máshogy mondva a megtestesült mintagyerek).

Amúgy én azt sem zárnám ki, hogy autista vagy Asperger-szindrómás vagyok,...

Fel kéne keresnem egy szakembert elvileg. De... én... nem tudom. Nem tudom, hol kéne kezdenem, mit kéne csinálnom, hogy végre egy normális ember lehessek, ne terelje el minden apró dolog a figyelmemet, hogy kitűnő tanuló lehessek -akárcsak a húgom-,hogy a kommunikációs képességeim ne a béka feneke alatt legyenek, hogy ne felejtsek el mindent, hogy ne legyek "lusta"... Mit tehetnék? :(

2015. nov. 27. 15:27
1 2
 11/11 anonim válasza:
10-es vagyok, félreírtam a nagy sietségben. :D *Nekem is olyasmi eredmény jött ki, mint neked.
2015. nov. 28. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!